Počet porcí: 4
Náročnost: středně těžké
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Z vína, vývaru, rajského protlaku, tymiánu a pepře svaříme omáčku ke steakům. Vaříme tak dlouho, dokud nemáme ½ původního objemu. Maso na falešnou svíčkovou necháme před přípravou při pokojové teplotě. Potřeme olejem a posypeme stejnoměrně nasekanými lístky rozmarýnu. Po 30 – 40 minutách grilujeme na přímém žáru z obou stran po dobu 4 – 6 minut dle požadovaného stupně propečení. Falešnou svíčkovou sejmeme z grilu a uložíme do tepla „dojít“. Omáčku znovu prohřejeme. Jako příloha jsou vhodné restované nebo americké brambory.
Před námi je další slunečný víkend, proto bylo pro naše zákazníky potřeba zajistit dostatečné...
Počasí se teď, téměř na konci května, konečně umoudřilo a pravá grilovací sezóna tak může začít....
I letošní svátek maminek připadá na druhou květnovou neděli a to je naprosto ideální den na...