Počet porcí: 4
Náročnost: středně těžké
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Z vína, vývaru, rajského protlaku, tymiánu a pepře svaříme omáčku ke steakům. Vaříme tak dlouho, dokud nemáme ½ původního objemu. Maso na falešnou svíčkovou necháme před přípravou při pokojové teplotě. Potřeme olejem a posypeme stejnoměrně nasekanými lístky rozmarýnu. Po 30 – 40 minutách grilujeme na přímém žáru z obou stran po dobu 4 – 6 minut dle požadovaného stupně propečení. Falešnou svíčkovou sejmeme z grilu a uložíme do tepla „dojít“. Omáčku znovu prohřejeme. Jako příloha jsou vhodné restované nebo americké brambory.
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...
I v tomto hektickém předvánočním čase naši dopravci stále doručují do 24 hodin od objednání....