Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Grily na uhlí a pelety

Zpět na přehled
  • 14.08.2017 Jaroslav H.

    Pasují do grilu Kettle Plus všechny typy příslušenství Weber GBS?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl gril na dřevěné uhlí Weber Kettle Plus s GBS roštem a zajímalo by mě, jestli lze na tento gril použít všechny druhy příslušenství Weber GBS. Děkuji za odpověď.
  • 11.08.2017 Jakub P.

    Jak je vysoký otáčecí špíz pro kotlové grily?

    Dobrý den, máte skladem otáčecí špíz pro grily o průměru 57 centimetrů? A můžete mi prosím říct, jak vysoká je ta obruč s otáčecím špízem? Děkuji za odpověď.
  • 31.07.2017 Roman A.

    Jaký je průměr palivového roštu pro kotlový grily Weber o průměru 57 centimetrů?

    Dobrý den, můžete mi říct, jaký je průměr palivového roštu pro kotlové grily Weber o průměru 57 centimetrů? Děkuji za vaši odpověď.
  • 24.07.2017 Tomáš M.

    Aké príslušenstvo je súčasťou grilu Weber Master-Touch?

    Dobrý deň, chcel by som sa opýtať aké príslušenstvo je súčasťou grilu Master-Touch? Je tam aj ten kachlí na pizzu? Respektíve obsahuje balenie všetky komponenty grilu ako je ukázané na videu? Ďakujem.
  • 24.07.2017 František V.

    Dá se obdélníkový koš použít i na kotlovém grilu?

    Dobrý den, prosím o informaci, zda lze obdélníkový koš na otáčecí špízy pro Weber grily Q 200/2000 lze použít i na grilu na dřevěné uhlí 57 centimetrů. Děkuji za vaši odpověď.
  • 21.07.2017 Zbyněk F.

    Máte gril, na kterém se dá grilovat pro 10 až 12 lidí?

    Dobrý den, chtěl bych si na chatu pořídit nějaký pořádný gril, ve kterém by se dalo grilovat pro větší počet lidí, zhruba tak deset, dvanáct. Taky bych potřeboval přikoupit nějaký základní příslušenství. Kleště, obracečku a tak. Jaké možnosti mi můžete nabídnout? Děkuju za odpověď.
  • 07.07.2017 Václav Ch.

    Můj gril na dřevěné uhlí špatně hoří, čím to může být?

    Dobrý den, potřeboval bych pomoct vyřešit jeden problém s grilem Weber na dřevěné uhlí Master-Touch GBS. Při grilování se mi zdá, že gril nějak špatně táhne a nerozpálí se na dostatečně vysokou teplotu. Nevíte, v čem by mohl být problém, nebo co dělám špatně? Děkuji za vaši odpověď.
  • 27.06.2017 Slávek R.

    Jak se správně používají udící lupínky na kotlových grilech?

    Dobrý den, poradíte mi, jak se správně na grilu používají udící lupínky na kotlovém grilu? Děkuji za odpověď.
  • 26.06.2017 Iva P.

    Jak mám péct pizzu na kotlovém grilu?

    Dobrý den, Mám doma gril Original Kettle 47 cm a kámen na pizzu. Při grilování nejprve roztopím plný komín briket, a když jsou bílé, dám je do grilu. Brikety umístím do středu kotle a oba průduchy nechám otevřené. Pokud griluju klasicky na roštu, čekám se zavřeným poklopem asi čtvrt hodiny, než začnu grilovat. Pokud dělám pizzu na kameni, mám také čekat 15 minut nebo můžu dát pizzu na kámen hned? Naposled jsem dala kámen na gril hned poté, co j
  • 08.06.2017 Michaela R.

    Můžu v kotlovém grilu topit dřívím?

    Dobrý den, máme doma gril Weber Master-Touch a chtěla bych se zeptat, jestli v něm jde grilovat na dřevěném uhlí nebo je možné grilovat i na klasickém palivovém dříví? Děkuji za vaši odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit