Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Grily na uhlí a pelety

Zpět na přehled
  • 01.02.2016 Marcel H.

    Ochranný obal na ohniště Fireplace

    Dobrý den, líbí se mi vaše ochranné obaly na grily Weber. Chci se zeptat, jestli prodáváte obaly na všechny typy grilů včetně obalu na umělé ohniště Fireplace?
  • 30.08.2015 Vítězslav T.

    Fleky na poklopu kotlového grilu

    Dobrý den, před nedávnem jsem si ve vaší prodejně v obchodním centru Galerie Harfa zakoupil kotlový gril Weber One-Touch Original. Po několikerém použití se ale na poklopu objevily fleky. Můžete mi poradit, od čeho ty fleky na poklopu jsou a zda jdou nějak odstranit? Děkuji.
  • 11.08.2015 Ivan R.

    Příliš rozpálený gril

    Dobrý den, asi před pěti lety jsme si u vás se ženou koupili gril Weber Original Kettle. Protože jsme s ním byli oba spokojení, rozhodli jsme si pořídit na letošní sezónu gril nový. Bohužel se už ze začátku užívání dostavily nečekané problémy. Gril je příliš roztopený, hůř se s ním manipuluje a podstatný vliv to má i na přípravu masa a dalších jídel. Poradíte mi prosím, jak tento problém vyřešit? Děkuji.
  • 26.02.2015 Jan S.

    Dají se kotlové grily využít také jako umělé ohniště?

    Dobrý den, poradíte mi prosím, zda se dá v grilech Original Kettle Premium a One-Touch Original topit dřevem a jakou maximální teplotu gril vydrží? Dále bych se rád zeptal jakou maximální teplotu vydrží termosonda a zda je možné poklop grilu nadzvednout tak, abych jej nemusel přidržovat a měl obě ruce volné? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit