Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Nezařazené

Zpět na přehled
  • 22.06.2017 Lukáš Ž.

    Nemůžou se dřevěné odkládací pultíky u grilu Campingaz při grilování vznítit?

    Dobrý den, měl bych zájem o koupi plynového grilu Campingaz 3 Series Woody LD, ale chtěl bych se nejdřív zeptat, jestli se boční pultíky z akátového dřeva nemůžou při intenzivním grilování vznítit nebo aspoň poškodit. Děkuji za odpověď.
  • 22.06.2017 Luděk M.

    Musím před grilováním rozpalovat gril?

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je opravdu nutné před každým grilováním na plynovém grilu skoro půl hodiny předehřívat rošt. Upřímně mě to dost zdržuje a otravuje, tak jsem se chtěl zeptat, jestli to není nějaká grilovací fáma. Děkuji za odpověď.
  • 05.06.2017 Stanislav Ř.

    Za jak dlouho spotřebuju pětikilovou plynovou bombu?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, kolik hodin zhruba vydrží pětikilová plynová bomba?
  • 04.05.2017 Jaromír V.

    Jak zjistím, že do postranního hořáku proudí plyn?

    Dobrý den, před časem jsem si pořídil plynový gril Genesis II LX S-440 a mám trochu potíže s postranním hořákem. Můžete mi prosím říct, jak poznám, že do postranního hořáku proudí plyn? Děkuji za vaši odpověď.
  • 20.03.2017 Petr Š.

    Vejde se mi pod gril pětikilová plynová bomba?

    Dobrý den, zvažuji koupi plynového grilu a celkem se mi zamlouvá plynový gril Campingaz 2 Series Classic LX Vario. Rád bych se zeptal, zda máte gril skladem a zda se pod něj vejde pětikilová plynová lahev a také, jestli může být umístěna pod grilem i během grilování. Děkuji za odpověď.
  • 30.11.2016 Valerie M.

    Budete mít na Vánoce nějaké zlevněné grily?

    Dobrý den, budete mít letošní Vánoce nějaké zlevněné grily a příslušenství? Děkuji za odpověď.
  • 03.10.2016 Pavel Š.

    Jak je to u vás s náhradními díly?

    Dobrý den, mám již deset let plynový gril Weber Genesis a jsem s ním maximálně spokojen. Bohužel už dosloužil celý vnitřek, takže oba rošty jsou prohnutý a stříšky rezavé a oloupané a nepoužitelná je i sběrná mísa s odtokem do záchytné misky. Potřeboval bych toto vybavení vyměnit za nové. Kam se mám obrátit? Děkuji za pomoc.
  • 14.09.2016 Vítek L.

    Můžu při nákupu nad 5 000 dostat jinou kuchařku, než Rozpal to, šéfe!?

    Dobrý den, chci se zeptat, jestli by nebylo možné při nákupu nad 5 000 dostat jako dárek jinou kuchařku, než tu se Zdeňkem Pohlreichem, tu už totiž mám. Děkuji za odpověď.
  • 09.08.2016 Jan Z.

    Pošlete mi novou plynovou bombu na dobírku?

    Dobrý den, mám od vás plynový gril Campingaz, ale před nedávnem mi došla u vás zakoupená plynová bomba. Můžete mi poslat novou plynovou lahev na dobírku? Díky za odpověď.
  • 19.05.2016 Petr J.

    Dopravujete zboží také na Slovensko a jaké jsou v takovém případě poplatky a dodací lhůta?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil oboustrannou litinovou desku Premium Barbecue a teleskopickou jehlu se čtyřmi hroty od Campingaz. Dodáváte zboží také na Slovensko? A jaký je potom poplatek za přepravu a jaká je čekací lhůta? Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit