Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Příslušenství na gril

Zpět na přehled
  • 16.05.2017 Vilda J.

    Jak urychlím zapalování briket?

    Dobrý den, můžete mi poradit, jak co nejvíc urychlit proces zapalování grilu? Mám od vás gril na dřevěné uhlí Weber Master-Touch GBS. Děkuji za pomoc.
  • 16.05.2017 Hedvika L.

    Dá se plynový gril Q 1200 napájet něčím větším než plynovou kartuší?

    Dobrý den, mám od vás koupený gril Weber Q 1200 a chtěl jsem se zeptat, jestli by šel gril napájet nějakou větší bombou než jen tou malou kartuší? Děkuji za pomoc.
  • 15.05.2017 Vojta K.

    K čemu slouží aromakolejnice?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, k čemu jsou dobré aromakolejnice Flavorizer Bar?
  • 10.05.2017 Václav C.

    Dá se k plynovému grilu Weber Q 1200 přikoupit nějaký kámen na pizzu?

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je možné k plynovému grilu Weber Q 1200 přikoupit také nějaký kámen na pizzu. Děkuji za odpověď.
  • 25.04.2017 Karel F.

    Jak mám poznat, že plynová bomba uniká?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jak se u plynových lahví kontroluje, zda neunikají? Díky za pomoc.
  • 21.04.2017 Lukáš U.

    Vejde se do plynového grilu Weber Q 3200 desetikilová propanbutanová bomba?

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na možnost umístění propanbutanové lahve do útrob plynového grilu Weber Q 3200. Někde jsem se dočetl, že se tam desetikilová lahev vejde, jinde je zas informace, že se musí použít pětikilová bomba. Jaký je tedy maximální rozměr pro umístění lahve pod gril? Ještě uvažuji o kompozitní lahvi o velikosti 58 cm. Vejde se tam? Děkuji za odpověď.
  • 21.04.2017 Pavel S.

    Jak dlouho vydrží bombička na rozpalování briket u grilu Weber Performer Deluxe 57 cm?

    Dobrý den, zvažuji koupi kotlového grilu Weber Performer Deluxe GBS 57 cm a chtěl se vás zeptat na informace a vaše zkušenosti s plynovou kartuší pro zapalování. Jak dlouho kartuše vydrží, respektive cca kolik podpalů briket kartuš zvládne? Lze ji nahradit například dvoukilovou propanbutanovou lahví nebo je možné kartuš opětovně plnit? Děkuji za pomoc.
  • 19.04.2017 Vladimír K.

    Může kartáč Triangl poškrábat smaltovaný povrch?

    Dobrý den, dostali jsme od dětí nový plynový gril Weber Q 3000. Nyní bychom si rádi zakoupili nějaké příslušenství. Jaký čistící kartáč nám můžete doporučit? Nemůže hojně doporučovaný kartáč triangl svými ocelovými štětinami smaltovaný povrch poškrábat? A má váš litinový tál pro Weber grily Q 300/320 a 3000/3200 smaltovaný povrch? Děkuji za vaši odpověď.
  • 18.04.2017 Jiří S.

    Jsou vaše termosondy nehořlavé?

    Dobrý den, mám doma Weber gril na dřevěné uhlí a zajímalo by mě, jestli můžu mít sondu zapíchnutou v mase i během grilování? Nemůže žár nějak poškodit měřák? Není potřeba věnovat termosondě zvláštní pozornost? Děkuji za vaši odpověď.
  • 04.04.2017 Lukáš K.

    Můžu si ke grilu Campingaz přikoupit litinový tál?

    Dobrý den, pořídil jsem si u vás před časem plynový gril Campingaz 2 Series Classic L a chtěl bych se zeptat, jestli je možné ke grilu dodatečně přikoupit litinový tál. Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit