Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Příslušenství na gril

Zpět na přehled
  • 28.03.2017 Pavel G.

    Jaké jsou rozměry litinových roštů pro grily Spirit a Genesis?

    Dobrý den, mohl bych se zeptat, jaké jsou rozměry litinových roštů od firmy Weber? Podle produktových čísel jde o rošty 8846, 8847 a 8848. Plánuji si postavit na zahradě vlastní gril a chtěl bych na něm použít jeden z těchto roštů. Předem děkuji za odpověď.
  • 24.03.2017 Johana K.

    V čem se liší stará a nová wok pánev?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, v čem se liší stará a nová wok pánev Weber? Děkuji za odpověď.
  • 24.03.2017 Josef K.

    Unese otáčecí špíz pro kotlové grily osmikilovou kýtu?

    Dobrý den, mám od vás koupený gril a udírnu a teď bych si k tomu rád přikoupil otáčecí špíz pro kotlové grily od 57 cm za 4 999 korun. Můžete mi prosím říct, kolik masa maximálně unese otáčecí špíz? Rád bych na špízu griloval například kýtu, která bude mít kolem 8 kg. Unese jí špíz? Děkuji za informaci.
  • 23.03.2017 Filip Š.

    Dají se kompozitní plynové lahve plnit na LPG stanicích?

    Dobrý den, měl bych dotaz na kompozitní plynové bomby. Můžete mi říct, zda je možné lahve legálně plnit na LPG stanicích? A dá se kontrola hladiny při plnění lahve provádět opticky nebo je třeba nějaké bezpečnostní zařízení, které nepustí dovnitř víc plynu než je 20% rezerva? Uvažuji totiž o koupi lahve do karavanu, kde by díky nízké váze a možnosti doplnění kdekoliv v Evropě našla dobré uplatnění.
  • 15.03.2017 Jitka Š.

    Vejde se vedle litinového roštu i litinový tál?

    Dobrý den, chtěla bych si zakoupit gril Campingaz 3 Series Woody LD, ale místo plechového roštu bych si chtěla přikoupit litinový. A měla bych ještě jeden dotaz. Když si přikoupím litinový rošt, vejde se mi vedle něj i litinový tál?
  • 10.03.2017 Standa V.

    Funguje termosonda iGrill 3 i na Androidu?

    Dobrý den, chtěl bych si pořídit termosondu iGrill 3, ale nevím, jestli je kompatibilní se všemi operačními systému. Mám na mobilu operační systém Androdid, bude propojení s tímto systémem fungovat? Děkuji za odpověď.
  • 02.03.2017 Michal G.

    Dá se litinové nádobí Weber používat i na sklokeramickém sporáku nebo v horkovzdušné troubě?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, jestli se vaše litinové nádobí Weber dá používat i na sklokeramickém sporáku nebo v horkovzdušné troubě? Děkuji za vaši odpověď.
  • 31.01.2017 Milan V.

    Dá se kompozitní plynová bomba znovu naplnit?

    Dobrý den, můžete mi říct, zda se dá naplnit kompozitní plynový bomba a kolik grilování vydrží plynová kartuše pro gril Performer? Děkuji za odpověď.
  • 31.01.2017 Martin Ž.

    Budete opět prodávat mangal sadu pro grily o průměru 57 cm?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte nebo budete mít někdy v budoucnu skladem mangal grilovací sadu pro grily na dřevěné uhlí o průměru 57 cm? Předem děkuji za odpověď.
  • 18.01.2017 Jan Š.

    Kolik váží pizza kámen a jaká je jeho tloušťka?

    Dobrý den, měl bych dotaz na váš obdélníkový kámen na pizzu. Můžete mi říct, jaká je jeho váha a tloušťka? A z jakého materiálu je plech pro kámen na pizzu? A jedná se o originální výrobky Weber? Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit