Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Údržba grilu

Zpět na přehled
  • 29.09.2016 Jana H.

    Čím se dá čistit oboustranný litinový tál?

    Dobrý den, poradíte mi, čím se dá čistit oboustranný litinový tál pro grily Summit? Je lepší čistit jej vodou se saponátem nebo spíš doporučujete očistit litinový tál škrabkou? Děkuji za radu.
  • 28.07.2016 Monika R.

    Jak mám čistit gril Go-Anywhere?

    Dobrý den, před časem jsem si u vás zakoupila Weber gril na dřevěné uhlí Go-Anywhere, můžete mi prosím poradit, jak tento gril čistit? Děkuji.
  • 27.07.2016 Hana S.

    Dají se rošty z plynového grilu mýt v myčce?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Je možné rošty z plynového grilu mýt v klasické myšce na nádobí? Děkuji za odpověď.
  • 23.07.2016 Vendula N.

    Můžu rošt z grilu Q 1400 umýt v myčce?

    Dobrý dne, mám vážný zájem o elektrický gril Weber Q 1400 v kaštanové barvě. Chtěla bych se zeptat, zda je možné mýt rošt v myčce na nádobí nebo se jedná o příliš náchylný materiál, který se snadno naruší nebo poškrábe? Dále bych se chtěla zeptat, zda je možné získat gril za nějakou výhodnější cenu. Děkuji za odpověď.
  • 20.06.2016 Josef Z.

    Čím můžu čistit plynový gril Spirit E-210?

    Dobrý den, měl bych na vás takovou otázku. Mám od vás plynový gril Weber Spirit E-210 a rád bych si k němu přikoupil čisticí prostředky. Můžete mi poradit, jaké se pro tento gril nejlépe hodí, a kterými bych jej mohl naopak poškodit? Děkuji za vaši pomoc a radu.
  • 06.06.2016 Anna M.

    Dají se kotlové grily Weber čistit robotickými čističi?

    Dobrý den, můžeme mi prosím říct, jaké jsou vaše zkušenosti s čištěním Weber grilů na dřevěné uhlí pomocí robotických čističů? Jakou značku byste mi doporučili? Děkuji za pomoc.
  • 30.05.2016 Ladislav P.

    Můžu čistit gril Weber Q 1200 Stand kartáčem s ocelovými štětinami?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil plynový gril Weber Q 1200 Stand. Předtím bych se ale rád informoval na možnosti údržby. V popisu produktu uvádíte, že má tento gril porcelánem smaltovaný litinový rošt. Jaké doporučujete prostředky na jeho čištění? Lze na něj použít i kartáč s ocelovými štětinami? Děkuji za odpověď.
  • 28.04.2016 Milada K.

    Jak se vyndává popelník z Master Touch?

    Dobrý den, před časem jsem si u vás koupila Weber gril Master Touch 57 cm GBS a mám problémy s vyndáváním popelníku. Můžete mi poradit, jak jej co nejsnáze vyndat? Děkuji za pomoc.
  • 03.02.2016 Filip S.

    Doporučíte mi nějaké čisticí prostředky na grily z ušlechtilé oceli?

    Dobrý den, můžete mi doporučit nějaké šetrné čisticí prostředky na můj gril Summit S-470 z ušlechtilé oceli? Byl poměrně drahý a nerad bych ho nešetrnou manipulací poškodil. Děkuji za vaši odpověď.
  • 27.01.2016 Pavel Novotný

    Čištění elektrického grilu

    Dobrý den, mám elektrický gril Weber Q140 a chtěl jsem se vás zeptat, jestli je možné tento gril pyrolyticky čistit v troubě. Jakou teplotu maximálně vydrží?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit