Naše odpověď:
Děkujeme za otázku, Dane. Uzení kuřecích stehen v elektrické udírně je výborný nápad a samozřejmě Vám rádi s naložením masa na uzení rádi poradíme.
Uzení kuřecích stehen v peletovém grilu Pit Boss Navigator 150
Před tím, než dáte stehna do udírny, je vhodné je krátce povařit (cca 10 minut), aby byla jejich kůže měkká a dala se po vyuzení jíst spolu s masem. Stehna osušte papírovou utěrkou a nechte 30 minut v udírně roztopené na 50 °C oschnout, bez puštěného generátoru kouře. Následně už se zapnutým generátorem kouře zvyšte teplotu v udírně na 60 °C a uďte 6 hodin.
V případě, že budete mít další otázky ohledně uzení nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Letošní zimě už definitivně odzvonilo. Jaro je v plné síle a my dostali chuť na pořádnou pizzu....
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Žádné produkty