Grily Napoleon 

Grily Napoleon

Rolls Royce mezi plynovými grily, i tak se dají označit výrobky od této světoznámé kanadské značky, která vznikla již v roce 1976. Zaměření firmy Napoleon šlo postupným vývojem od prvního krbu se skleněnými dvířky až po vysoce výkonné plynové grily.

Jedná se o tradiční značku, která má velký podíl na trhu s grily díky kvalitním produktům, které se těší velké spokojnosti u zákazníků. Grily od firmy Napoleon se vyznačují kvalitními materiály, dlouhou zárukou a moderním designem.

Zobrazuji 13 – 24 z 29 produktů
na stránku

Proč si pořídit plynový gril Napoleon? 

Plynové grily Napoleon Rogue

Cestovní grily Napoleon Travel

Luxusní plynové grily Napoleon Prestige

Vestavné grily Napoleon

Plynové grily Napoleon Freestyle - novinka 2022

Proč si pořídit plynový gril Napoleon?

Plynové grily Napoleon jsou kanadské grily vysoké kvality, které svým výkonem a nadčasovým designem nadchnou jak úplného začátečníka ve světě grilování, tak profesionální kuchaře ve špičkových restauracích. Vybírat můžete z nabídky od klasických plynových grilů až po velmi luxusní kousky. Chcete-li si zařídit dokonalou venkovní kuchyni, ani tady Vás grily Napoleon nezklamou. Výrobce navíc ke grilům nabízí velmi širokou nabídku příslušenství, se kterým se Váš gril stane plnohodnotnou venkovní kuchyní. 

plynové grily napoleon

Plynové grily Napoleon Rogue

Plynové grily Napoleon Rogue jsou u této značky považovány za grily střední třídy, které svým výkonem opravdu neurazí. Zákazníci si mohou vybrat z několika velikostí a třídy vybavení grilu. Grily jsou nabízeny buď v černé barvě nebo nerezové. Pravidlem u těchto grilů je - zvolíte-li černý gril, budete mít uvnitř litinové rošty, zvolíte-li gril nerezový, budou uvnitř grilu masivní nerezové rošty. Většina grilů Napoleon Rogue je vybavena zadním hořákem pro dokonalé rožnění. Pro rok 2022 jsou tyto grily dodávány vč. dárku v podobě otočného špízu - rotisérie. Zároveň si můžete vybrat, zda Vám na bočním stolečku vyhovuje více obyčejný plynový vařič nebo vyhlášená Sizzle zone, kterou ocení hlavně milovníci pořádných steaků. Pod vanu grilu pak snadno umístíte i 10 kg PB láhev, co je perfektní hlavně z bezpečnostního důvodu. 

plynové grily Napoleon Rogue

Cestovní grily Napoleon Travel

Výrobce Napoleon pamatoval i na zákazníky, kteří rádi a často cestují. Cestovní grily Napoleon Travel můžete umístit na terasu či balkon, ale perfektně je využijete i na dovolené či při kempování. Můžete si vybrat, jestli chcete brát s sebou na cesty plynovou láhev nebo Vám postačí menší kartuše. Dále stojí na zvážení, zda si pořídit gril, který postavíte na jakýkoliv stůl, či zasadíte do stojanu nebo vybrat rovnou verzi se skládací konstrukcí. Konstrukci naprosto jednoduše složíte i společně s grilem a cestujete  jako s cestovním kufrem na kolečkách :-)

plynové grily Napoleon

Luxusní plynové grily Napoleon Prestige

Jedná se o nejvyšší třídu grilů, kterými se může kanadský výrobce Napoleon pochlubit. Rozdíl oproti dalším kategoriím grilů zde naleznete v kvalitě zpracování, které odpovídá doživotní záruka na části grilu. Tlačítka na ovládacím panelu jsou výrazněji podsvícena a při zapnutí hořáku svítí červeně. Jedná se tedy o designový prvek, který je navíc užitečný z hlediska bezpečnosti díky odlišným barvám podsvícení. Více prostoru mezi rošty grilu a otvory na rotisserii, Vám dávají možnost využít grilovací plochu grilu při použití otočného rožně například tak, že pod něj dáte pekáč, kde se Vám bude připravovat příloha. Dále se u této třídy plynových grilů můžete těšit na prostornější ohřívací rošt nacházející se nad hlavními grilovacími rošty.

gril napoleon phantom 500

Vestavné grily Napoleon

Pro ty, kteří mají své oblíbené, ze kterého se při grilování nehnou, stejně jako Práchenský v divadelní hře Záskok, Napoleon vyrábí vestavěné plynové grily. Stůl si můžete nechat vyrobit na míru, aby pasoval na rozměry grilu, nebo je zde samozřejmě možnost si koupit originál od výrobce, který máme v naší nabídce. K vestavěnému grilu lze dále přiobjednat skříně, které slouží jako dodatečný úložný prostor na plynovou láhev, grilovací nářadí či odpadkový koš. 

vestavný gril Napoleon

Plynové grily Napoleon Freestyle - novinka 2022

Tyto grily jsou ideální vstupem do rodiny plynových grilů Napoleon. Jedná se o cenově dostupné grily, které byly osekány na místech, která nejsou pro grilování až tak klíčová. To znamená že se zde nesetkáte s podsvícenými tlačítky pro ovládání hořáků či SIZZLE ZONE. Ovšem použité materiály v klíčových oblastech, jako je grilovací vana, nerezové hořáky či robustní litinové rošty jsou stejné jako u grilů vyšší třídy.   

plynový gril napoleon freestyle

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit