Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Maso, ryby, zelenina

Zpět na přehled
  • 08.02.2024 Miloš Z.

    JAK PROBÍHÁ KURZ VÝROBY DOMÁCÍCH UZENIN S MISTREM MÁLKEM?

    Dobrý den, viděl jsem nějaká videa na kanálu Mistra Málka z kurzu výroby domácích uzenin a rád bych se ho také zúčastnil. Můžete mi prosím říct, jak kurz probíhá?
  • 07.02.2024 Jarda T.

    Jak použít tekutý kouř Liquid Smoke při grilování?

    Dobrý den, chci se zeptat jaký je nejlepší způsob použití omáčky Liquid Smoke pro dosažení autentické kouřové chuti v připravovaném jídle? Máte nějaké konkrétní tipy na její použití v kuchyni? Děkuji.
  • 24.01.2024 Václa P.

    Jaká směs BBQ koření je nejlepší gyros?

    Dobrý den, pořídil jsem si ke svému Monolithu rotisserii a chtěl bych zkusit ugrilovat pravý řecký gyros. Máte v nabídce nějaké BBQ koření, které můžu na gyros použít?
  • 17.01.2024 Jaroslav P.

    Jaké koření je vhodné použít při uzení ořechů?

    Dobrý den, na základě vašeho doporučení bych rád vyzkoušel i uzení ořechů. Nejsem si ale jistý výběrem grilovacího koření. Můžete mi poradit?
  • 12.01.2024 František P.

    Jaké druhy ořechů jsou nejlepší pro uzení?

    Dobrý den, četl jsem Váš článek na blogu o tom, jak jste udili ořechy a chci se zeptat jaké ořechy jsou pro uzení nejlepší . Děkuji.
  • 21.12.2023 Daniel H.

    Jaké koření je nejlepší na kebab?

    Dobrý den, nedávno jsem si pořídil rožeň ke grilu a rád bych vyzkoušel svoji oblíbenou pochoutku doner kebab. Ale netuším, jaké koření použít. Můžete mi prosím poradit?
  • 16.11.2023 Otmar P.

    Jaké vybrat grilovací koření bez soli?

    Dobrý den, kvůli zdravotním problémům sháním grilovací koření, které neobsahuje sůl. Můžete mi prosím nějaké doporučit? Děkuji
  • 10.11.2023 Lubomír H.

    Musím ze salámu před přeuzením sundat udící střeva?

    Dobrý den, pokud chci salám ještě přeudit, musím z něho sundat udící střeva? Někde jsem četl že ano, jinde že stačí jen hotový salám zavěsit do udírny, dík.
  • 27.09.2023 Boris J.

    Jak chutná koření Sucklebusters Texas Pecan BBQ Rub?

    Dobrý den, zaujalo mě koření s pekanovým ořechem Sucklebusters Texas Pecan BBQ Rub. Víte jak chutná? A můžete mi prosím poradit, jak a na co ho nejlépe použít?
  • 20.09.2023 Emil R.

    Jak dlouho může běžet vysoušeč jídla pro udírny Borniak vkuse?

    Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, jak dlouho můžu nechat zapojený vysoušeč jídla pro udírny Borniak? Mám vyzkoušené sušení masa (vepřový bok nebo vepřovou panenku) pouze působením vzduchu, trvá cca 7-10 dní. Vzhledem k vysokým letním teplotám bych rád využil k sušení udírnu s vysoušečem (domnívám se, že by tím bylo možné držet teplotu pod 20 °C se stálou cirkulací vzduchu). Děkuji za informaci.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit