Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Výběr správného grilu

Zpět na přehled
  • 19.06.2017 Pavel H.

    V čem se liší plynové grily Campingaz 3 Series Classic L Plus FR a 3 Series Classic LS Plus?

    Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, v čem se liší plynové grily Campingaz 3 Series Classic L Plus FR a Campingaz 3 Series Classic LS Plus? Je zde rozdíl jen v bočním vařiči nebo se grily ještě v něčem jiném? A vejde se do grilu 3 Series Classic L Plus FR i velká plynová bomba? Děkuji za odpověď.
  • 31.05.2017 Ladislav F.

    Doporučíte mi gril, který by zvládnul restaurační provoz?

    Dobrý den, můžete mi poradit? Hodlám si na letošní léto otevřít na koupališti trochu větší gril stánek. Můžete mi doporučit nějaký gril, který by zvládl celodenní provoz, a šlo by na něm připravit občerstvení alespoň pro 10-15 lidí najednou? Děkuji za vaši radu.
  • 29.05.2017 Miloslav P.

    Doporučíte mi nějaký velký, levný gril na dřevěné uhlí?

    Dobrý den, rádi bychom si se ženou koupili gril na dřevěné uhlí, spíše nějaký větší, ale aby zase nestál moc. Můžete nám nějaké nabídnout? Děkuji za vaši odpověď.
  • 18.05.2017 Maria V.

    Má gril Campingaz 2 Series RBS L jen grilovací mřížku nebo i litinový tál?

    Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má gril Campingaz 2 Series RBS L na jedné části grilovací plochy tál a na druhé mřížku. Pokud má oba díly s mřížkou, dá se případně tál přikoupit? Děkuji za vaši odpověď.
  • 02.05.2017 Vladimír Č.

    Jaké jsou rozdíly mezi grily Genesis II E-310 a Spirit E-320?

    Dobrý den, mám doma Weber Performer GBS a jsem líný roztápět dřevěné uhlí, takže bych si rád pořídil plynový gril. Rozhoduji se mezi Genesis II E-310 GBS s grilem Weber Spirit E-320 Original GBS. Můžete mi říct, jak velké plynové bomby se do těchto modelů vejdou a jaké jsou mezi vytipovanými grily rozdíly, krom toho že Spirit E-320 nemá iGrill 3? Předem děkuji za odpověď.
  • 27.03.2017 Milan G.

    V čem se liší grily Bar-B-Kettle a Compact Kettle od Weberu?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi grily Weber Compact Kettle 57 cm a grilem Weber Bar-B-Kettle, který máte ve výprodeji? Děkuji za odpověď.
  • 22.02.2017 Daniel O.

    Jaký plynový gril byste mi doporučili?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil plynový gril Weber, ale potřeboval bych poradit. Griluji na zahradě tak 2x do měsíce a obvykle tak pro 6 až 8 lidí, podle toho jak se sejde rodina. Z vaší nabídky jsem si vybral grily Q 3000 a zamlouvá se mi také Spirit E-210 či Spirit E-310. Který z nich byste mi doporučil? Děkuji za vaši odpověď.
  • 23.01.2017 Jan Š.

    V čem se liší kotlové grily Original Kettle a Bar-B-Kettle?

    Dobrý den, přemýšlím o koupi nového grilu. Nedávno jsem se dozvěděl o metodě nepřímého grilování a chtěl bych proto gril, který je pro nepřímé grilování uzpůsobený. Cenový strop jsem si stanovil na 4 000 korun. Můžete mi prosím nějaký gril doporučit? Bývají součástí A jaké jsou rozdíly mezi Bar-B-Kettle a Original Kettle? A je součástí grilu také nějaké příslušenství? Děkuji za odpověď.
  • 17.01.2017 Zita V.

    Jaké jsou rozdíly mezi grily Compact Kettle a Bar-B-Kettle?

    Dobrý den, jaký je rozdíl mezi grily Weber Bar-B-Kettle 57 cm a Compact Kettle 57 cm? Děkuji za zprávu.
  • 12.12.2016 Vladimír Ř.

    Máte nějaký gril s pracovní deskou a úložným prostorem navíc?

    Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem grilu. Mám na zahradě postavenou pergolu a chtěl bych si pod ní zbudovat takovou malou venkovní kuchyňku. Nemáte nějaký gril s větší pracovní deskou a ideální i s nějakým tím úložným prostorem navíc? Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit