Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 09.09.2022 Karel T.

    Jak vyrobit topeniště k udírně?

    Dobrý den, chtěl bych si zkusit vyrobit vlastní topeniště. Dokázali byste mi s tím prosím poradit? Máte v nabídce udírnu, ke které by se topeniště pak dalo připojit.
  • 08.09.2022 Patrik B.

    Jak naložit bůček na uzení na sucho?

    Dobrý den, rád bych zkusil naložit maso na uzení na sucho, konkrétně budu udit bůček. Poradili byste mi prosím jak na to?
  • 07.09.2022 Michal K.

    Jaký plynový vařič Campingaz koupit?

    Dobrý den, sháním plynový vařič, který můžu připojit na 10 kg propan-butanovou lahev. Mohli byste mi prosím pomoct s výběrem?
  • 06.09.2022 Adam R.

    Jak zmenšit udírnu?

    Dobrý den, jak prosím Vás vypadá udírna Napoleon Apollo AS200K ve složeném tvaru a je možné ji zmenšit? Je přenastavení složité?
  • 05.09.2022 Robert V.

    Jak naložit krkovici na grilování?

    Dobrý den, chtěl bych grilovat vepřovou krkovici vcelku. Maso má 2,5 kg. Poradili byste mi prosím, jak ji naložit?
  • 19.08.2022 Jan T.

    Jak naložit maso na grilování?

    Dobrý den, o víkendu se chystám poprvé grilovat na mém novém plynovém grilu od Napoleona, který jsem u Vás tento měsíc pořídil. Když jsme ještě grilovali na starém elektrickém grilu, kupovali jsme vždy maso, které už bylo naložené. Rád bych si ho tentokrát zkusil naložit sám. Mohli byste mi prosím poradit jak na to?
  • 19.08.2022 Aleš K.

    Jaký obal vybrat na již nevyráběný gril na dřevěné uhlí Weber?

    Dobrý den, prosím vás o pomoc. Mám doma gril na dřevěné uhlí Weber (viz. foto) u kterého bohužel neznám bližší název. Potřeboval bych k němu koupit obal. Máte ho skladem?
  • 17.08.2022 Radim V.

    Kam odtéká tuk a šťáva z masa z grilovací desky u grilů Campingaz?

    Dobrý den, rád bych si pořídil gril s litinovou grilovací deskou na grilování zeleniny a hamburgerů. Jen mi úplně není jasné, kudy a kam odtéká tuk a šťáva z masa. Mohli byste mi prosím dát nějaký tip na gril s grilovací deskou?
  • 17.08.2022 Pavel B.

    Čím jsou kryté hořáky plynového grilu Nexgrill?

    Dobrý den, jak je prosím Vás v grilu Nexgrill 4B Deluxe řešeno krytí nerezových hořáků?
  • 16.08.2022 Roman B.

    Jak grilovat kuřecí paličky?

    Dobrý den, poradili byste mi prosím, jak grilovat kuřecí paličky? Děláme je často v troubě, protože chutnají našim dětem. Na toto léto chci koupit gril. Jdou paličky udělat i v něm? Popřípadě na jakém grilu se dělají paličky nejlépe?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit