Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Grily na uhlí a pelety

Zpět na přehled
  • 20.06.2022 Josef F.

    Jaké příslušenství potřebuji ke grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, kamarád si u Vás koupil před rokem Big Green Egg, ale co si pamatuji, musel ještě nějaké věci dodatečně dokupovat. Co je ke grilu nutné dokoupit, abych ho mohl rovnou začít používat?
  • 16.06.2022 Roman P.

    Jakou grilovací desku vybrat ke grilu Pit Boss Pro Series 1150 Wifi?

    Dobrý den, máte prosím v nabídce plný rošt do grilu? Minulý víkend jsme s manželkou grilovali zeleninu, ale moc nám to nešlo… hodně kusů propadlo dírami. Máme gril na pelety Pit Boss Pro Series 1150 Wifi.
  • 09.06.2022 Zdeněk O.

    Jakou litinovou desku můžu dát do grilu Austin XL?

    Dobrý den, před měsícem jsem si u Vás koupil peletový gril Pit Boss Austin XL. Teď k němu sháním litinovou desku, abych na grilu mohl dělat i menší kusy masa a zeleniny. Máte v nabídce nějakou, která by na gril pasovala?
  • 09.06.2022 Dalibor V.

    Jakou velikost grilu Big Green Egg vybrat?

    Dobrý den, jaká velikost grilu Big Green Egg se hodí na domácí grilování? Jsme čtyřčlenná rodina a občas k sobě zveme známé a příbuzné.
  • 07.06.2022 Adam H.

    Jak se liší litinový a nerezový rošt Big Green Egg?

    Dobrý den, jaký rošt bych měl v používat v grilu Big Green Egg? V základu je nerezový, ale koukal jsem, že je možné dokoupit i rošt z litiny.
  • 07.06.2022 Šimon Z.

    Který gril Big Green Egg je největší?

    Dobrý den, sháním gril na dřevěné uhlí do našeho pivovaru. Který z grilů Big Green Egg je největší? Přes léto plánujeme pro naše zákazníky pořádat pravidelné grilovačky a zatím se nám jeví Big Green Egg jako jasná volba. Vzhledem k tomu, že očekáváme velkou návštěvnost, rádi bychom pořídili ten největší.
  • 06.06.2022 Lukáš M.

    Jaké koupit uhlí do grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jaké bych prosím Vás měl koupit dřevné uhlí do grilu Big Green Egg? Máte nějaké na skladě? Gril mám už rok a vždy jsem topil pouze originálním uhlím Big Green Egg a byl jsem s ním spokojený.
  • 06.06.2022 Stanislav C.

    Jak pasuje grilovací deska na Peletový gril Pit Boss Pro Series 1600 Wifi?

    Dobrý den, kam by se měla v grilu Pit Boss umístit litinová grilovací deska, která je součástí balení grilu? Je nějaké místo uvnitř grilu, kam by se naopak dávat neměla?
  • 03.06.2022 Filip D.

    Kolik stojí gril Big Green Egg L?

    Dobrý den, jak je to s cenou grilu Big Green Egg Large. V nabídce jsem viděl několik variant s odlišnými cenami. Jedná se grily s různou výbavou? Jak se od sebe liší?
  • 02.06.2022 Radek T.

    Kde můžu koupit gril Big Green Egg?

    Dobrý den, máte v nabídce grily Big Green Egg? Mělo by se jednat o keramický gril na dřevěné uhlí, který svým tvarem připomíná vajíčko. Popřípadě nevíte, kde bych ho mohl koupit?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit