Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Maso, ryby, zelenina

Zpět na přehled
  • 08.08.2016 Adam V.

    Prodáváte nějaké komponenty na grilování ryb?

    Dobrý den, prodáváte nějaké špízy nebo stojany na grilování ryb, prostě něco, abych je nemusel grilovat přímo na roštu? Díky za radu.
  • 05.08.2016 Radim M.

    Prodáváte něco na grilování vepřových žebírek?

    Dobrý den, můžete mi doporučit nějaký příslušenství nebo pomůcky na grilování vepřových žebírek? Díky za tip.
  • 20.07.2016 Eva N.

    Kolik potřebuji briket na ugrilování většího selete?

    Dobrý den, poradíte mi, jak velké množství briket nebo dřevěného uhlí budu potřebovat na ugrilování většího selete? Děkuji za vaši pomoc.
  • 20.07.2016 Artur B.

    Prodáváte nějaké příručky jak na grily Weber, recepty na nějaká zajímavá jídla by taky přišla vhod?

    Dobrý den, před časem jsem si pořídil gril od značky Weber, ale doposud jsem se s tímto grilem moc nesžil. Jsem úplný začátečník a bez pomoci se neobejdu. Doporučili byste mi nějakou příručku nebo kuchařku s radami a tipy jak správně grilovat? Dále jsem si na vašich stránkách povšiml, že pořádáte jakési akademie grilování. Můžu se do kurzu přihlásit, nebo už letos žádné nebudou? Zvládnou kurz i začátečníci?
  • 13.07.2016 Pavel a Jana B.

    Budete pořádat další kurz grilování?

    Dobrý den, můžete nám prosím sdělit, jestli budete opět pořádat kurz grilování? Pokud ano, velmi rádi bychom se toho kurzu zúčastnili. Děkuji za odpověď.
  • 10.06.2016 Jaroslav V.

    Co se bude grilovat na Grilakademii?

    Dobrý den, chci se zeptat, jaký bude letos meníčko na vaší Grilakademii? A můžu se na kurz ještě přihlásit? Děkuji za odpověď.
  • 26.05.2016 Jan K.

    Můžu se přihlásit na příští Weber kurz grilování?

    Dobrý den, v pondělí jsem se zúčastnil vašeho Weber kurzu grilování a moc mě nadchnul. Můžete mi prozradit, jaké menu budete dělat na červnovém kurzu grilování a zda je možné, se na tento termín přihlásit? Děkuji za odpověď.
  • 09.05.2016 Tomáš Ř.

    Jak dlouho a při jaké teplotě se griluje celé kuře pomocí otočného špízu?

    Dobrý den, mám plynový gril Weber 300 a k tomu jsem si přikoupil otočný špíz. Prosím o informace, při jaké teplotě a jak dlouho mám kuře nepřímou metodou grilovat? Děkuji za pomoc.
  • 17.03.2016 Martina B.

    Kdy se budou konat kurzy grilování?

    Dobrý den, měla bych zájem o kurz grilování Grilakademie. Můžete mi prosím zaslat podrobnější informace o kurzu, včetně přesného termínu? Předem moc děkuji.
  • 29.02.2016 Stanislav M.

    Rozdíly mezi stojany na drůbež

    Dobrý den, chtěl bych si ke svému grilu přikoupit stojan na grilování kuřete. Na vašich stránkách jsem viděl více druhů, můžete mi prosím popsat, v čem se liší, a který z nich je pro grilování nejvhodnější? Děkuji za ochotu.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit