Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Údržba grilu

Zpět na přehled
  • 31.05.2022 Matyáš F.

    Můžu nechat Big Green Egg venku?

    Dobrý den, koupili jsme si keramický gril Big Green Egg, ale pergolu budeme mít hotovou až za 3 měsíce. Do té doby ho budeme muset nechat venku. Nevadí to ničemu?
  • 18.05.2022 Karel M.

    Jak čistit průduchy Big Green Egg?

    Dobrý den, přijde mi, že průduchy keramického grilu Big Green Egg jsou spolu s roštem části, které se nejvíce zašpiní. Mohli byste mi prosím poradit, jak je mám vyčistit?
  • 11.05.2022 Marek N.

    Můžu použít uhlí v Big Green Egg znovu?

    Dobrý den, jak je to s uhlím v keramickém grilu Big Green Egg po grilování? Můžu ho použít znovu, když nevyhoří?
  • 06.04.2022 Jiří O.

    Jak se přikládá do keramického grilu Monolith Classic PRO-Serie 2.0 v průběhu grilování?

    Dobrý den, jak se do grilu přikládá? Koukal jsem, že gril má hodně vnitřních částí, je potřeba je kvůli přiložení uhlí všechny vyndat? Jak to udělám během grilování?
  • 04.04.2022 Daniel M.

    Jak se z grilu Big Green Egg odstraňuje popel?

    Dobrý den, jak je to u grilů Big Green Egg s popelem? Má gril nějakou misku nebo nádobu na popel? Jak se popel z grilu odstraňuje?
  • 01.04.2022  Robert A.

    Jak převážet gril Big Green Egg?

    Dobrý den, máme na zahradě dvě místa, kde máme v plánu grilovat. Místo zvolíme podle toho, kolik dorazí lidí. Když to budeme mít takové komornější, bude keramický gril Big Green Egg pod přístřeškem. U větších grilovaček plánujeme použít terasu. Gril tak budeme často přemisťovat. Jak správně na to, nevadí keramickému grilu časté převážení za pomoci madla?
  • 31.03.2022 Adam H.

    Jak zapálit a následně uhasit gril Big Green Egg?

    Dobrý den, jak by se měl správně gril zapálit Big Green Egg. Máme nějaké zbylé Pepo podpalovače, které jsme používali ve starém kotlovém grilu. Můžeme použít ty? Také by mě zajímalo, jak by se měl gril po grilování uhasit.
  • 14.02.2022 Jan K.

    Jak fungují rozptylovače tepla u plynového grilu Napoleon?

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jakou funkci mají u plynového grilu Napoleon stříšky nad hořáky. Slouží pouze k ochraně hořáků nebo mají ještě jinou funkci? Děkuji za odpověď.
  • 19.01.2022 Petr V.

    Co je OPD ventil?

    Dobrý den, v jedné z vašich odpovědí, která se týkala kompozitních lahví jsem narazil na zmínku o jakémsi OPD ventilu. Rád bych věděl, co je OPD ventil a k čemu se používá? Děkuji.
  • 07.01.2022 Dan B.

    Jak předehřát gril Big Green Egg?

    Dobrý den, v kuchařce jsem četl, že před začátkem grilování musím keramický gril předehřát na 200°C. U plynu je to jednoduché, tam jenom otočím knoflíkem. Přemýšlím, že bych si k plynu pořídil od Vás gril Big Green Egg. Mohli byste mi poradit jak se předehřátí keramického grilu liší od toho plynového?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit