Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 26.04.2021 Jindřich B.

    K čemu slouží trychtýř s půlkruhovým výřezem v grilu na dřevěné uhlí Outodoorchef?

    Dobrý den, na fotkách grilu na dřevěné uhlí Outdoorchef Kensington 570 C je černá část s výřezem připomínající trychtýř. K čemu otvor slouží? Děkuji za odpověď.
  • 23.04.2021 Vojta L.

    Jak zatopit v kotlovém grilu Outdoorchef

    Dobrý den, koukal jsem na kotlové grily Outdoorchef a oproti jiným mi přijde rozdílný systém topení. Jakým způsobem se v grilu topí? Děkuji.
  • 23.03.2021 Eliška F.

    Do jakého grilu se vejde 10 kg PB láhev?

    Dobrý den, rádi bychom si u Vás zakoupili plynový gril. Máme doma malé děti a proto s ohledem na jejich bezpečnost preferujeme gril do kterého lze umístit 10 kg PB láhev. Můžete nám prosím nějaký nabídnout? Děkuji.
  • 03.03.2021 Jan K.

    Dá se Party Grill 400 Int napájet pomocí plynové kartuše?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem našel plynový gril Campingaz Party Grill 400 a rád bych se zeptal, zda je možné k napájení grilu použít plynovou kartuši nebo musím gril připojit ke klasické plynové bombě? Děkuji za odpověď.
  • 26.02.2021 Filip D.

    Můžu do grilu Master 4 Series Classic SBS schovat velkou plynovou bombu?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil plynový gril Campingaz Master 4 Series Classic SBS. Můžete mi říct, jestli se do tohoto grilu vejde velká kompozitní plynová bomba? Děkuji za odpověď.
  • 17.02.2021 Matěj F.

    Unese set na rožnění pro grily Campingaz dvě velká kuřata?

    Dobrý den, jaká je nosnost setu na rožnění Campingaz? Udrží špíz dvě celá kuřata, nebo byste doporučili jej tolik nezatěžovat? Děkuji za odpověď.
  • 12.02.2021 František Š.

    Můžou se litinové rošty mýt v myčce na nádobí?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil plynový gril Campingaz 4 Series Classic LS Plus D. Gril se mi moc líbí, ale chtěl bych se zeptat, zda je možné umývat litinový rošt v myčce na nádobí. Je to možné, nebo se rošt musí mýt ručně? Četl jsem, že prostředky používané v myčce jsou pro litinu příliš agresivní a povrch roštu začne korodovat. Jak to tedy je? Děkuji za odpověď.
  • 22.01.2021 Michal Š.

    Jaký je význam zkratek u názvů grilů?

    Dobrý den, existuje nějaký seznam zkratek u názvů grilů? L, LS, LXS, LD a další... Grily vypadají podobně a pro zákazníka je poměrně obtížné se v tom bez podrobného studia specifikace vyznat. Děkuji
  • 12.01.2021 Zdena W.

    Je udírna Borniak Simple vybavena zvukovým signálem?

    Dobrý den, zakoupili jsme si u Vás nový model udírny Borniak – Simple. Chci se zeptat, zda mě při dosažení požadované teploty uvnitř udící komory udírna upozorní, abych nemusela u udírny sedět a čekat než se na požadovanou teplotu nahřeje. Děkuji za radu.
  • 07.01.2021 Václav R.

    Jakou bombu lze připojit ke grilu Campingaz Base Camp?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, jaký typ PB lahve se připojuje k vařiči Campingaz Base Camp? Mohu k němu připojit 3kilovou lahev? Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit