Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Příslušenství na gril

Zpět na přehled
  • 07.11.2022 Hynek N.  

    Jak se používá při uzení chytrý hřebík?

    Dobrý den, na facebookové skupině jsem viděl fotky z uzení. Na fotkách byla do masa zapíchnutá sonda teploměru na maso.  Překvapilo mě ale, že od ní nevedl žádný drátek, jak to většinou bývá. Sonda byla také o něco tlustší než normálně a vypadala jako dlouhý hřebík. Netušíte prosím Vás jak sonda funguje? Máte něco takového v nabídce?
  • 17.10.2022 Kateřina V.

    Můžu použít litinový hrnec Petromax na indukci?

    Dobrý den, chtěla bych koupit do grilu hrnec. Když jsem k Vám minulý týden volala do prodejny, kolega mi doporučil litinový hrnec Petromax "dutch oven" 5,5 l. Dá se prosím Vás hrnec použít i na indukci?
  • 11.10.2022 Michal T.

    Proč má gril Campingaz 3 Series Woody LX na pravé straně grilovací desku?

    Dobrý den, kvůli čemu je na pravé straně grilu litinová deska a není tam rošt stejně jako na té levé? Prodáváte i variantu ve které je na celé grilovací ploše rošt?
  • 14.09.2022 Zdeněk F.

    Jak prodloužit dosah sondy Meater?

    Dobrý den, je možné prodloužit dosah grilovací sondy Meater?
  • 13.09.2022 Martin T.

    Jak funguje chladící box do auta Campingaz?

    Dobrý den, rád bych si zakoupil chladící box Campingaz Powerbox Plus 24 litrů. Jak je to s ochranou proti vybití autobaterie? Má tento box nějakou? Mohli byste mi prosím k boxu doporučit ještě nějaký cestovní gril? Děkuji.
  • 11.08.2022 Petr H.

    Jakou vybrat plynovou lahev ke grilu Campingaz gril 4 Series Classic LS Plus?

    Dobrý den, chtěl bych si pořídit gril 4 Series Classic LS Plus. Jaká plynová lahev se do něj vejde? Můžu u Vás lahev objednat společně s grilem?
  • 10.08.2022 David O.

    Jak vybrat pelety na grilování?

    Dobrý den, chtěl bych si koupit peletový gril Pit Boss Navigator, ale moc nevím, jaké pelety k němu koupit. Mohli byste mi prosím poradit? Jaká se spotřeba na jedno grilování?
  • 09.08.2022 Aleš T.

    Jak připojit gril Weber Q 1200 ke karavanu a k plynové bombě?

    Dobrý den, mám doma gril Weber Q 1200, který funguje na plynové kartuše. Nedávno jsem si pořídil karavan, a tak bych chtěl zkusit gril k němu připojit. Máte nějaké příslušenství, které mi to umožní? Dále by mě zajímalo, zda jde gril připojit kromě kartuše také k běžným plynovým lahvím, které se dají sehnat třeba na bezinkách.
  • 03.08.2022 Ota N.

    Vejde se do grilu Weber Spirit E-315 GBS 10kilová lahev?

    Dobrý den, chtěli bychom si koupit plynový gril Weber Spirit E-315 GBS, ale potřebuji, aby se do skříňky grilu vešla 10 kg PB láhev. Vejde se tam?
  • 02.08.2022 Jan P.

    Jak se používá wok pánev na plynových grilech Outdoorchef?

    Dobrý den, mám plynový gril Outdoorchef Chelsea 480 G. Když jsem se koukal po příslušenství, našel jsem v sekci doporučených doplňků wok pánev. To je nějaká chyba nebo jde opravdu pánev na grilu použít?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit