Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Příslušenství na gril

Zpět na přehled
  • 28.07.2022 Ladislav V.

    K čemu uvnitř plynového grilu Campinaz slouží plech, který byl v balení?

    Dobrý den, prosím vás, k čemu slouží plech na fotce a jak pasuje do plynového grilu Campingaz? Přijde mi, že ho není kam dát.
  • 28.07.2022 Jan P.

    Jakou grilovací litinovou desku vybrat k plynovému grilu Outdoorchef Dualchef?

    Dobrý den, chtěl bych si koupit Outdoorchef Dualchef 315G. Dá se k němu přiobjednat litinová grilovací deska, která by na něj pasovala?
  • 15.07.2022 Ondřej T.

    Můžu použít sondu Meater+ v troubě?

    Dobrý den, dá se sonda Meater+ použít i v elektrické troubě? Chtěli bychom ji primárně pořídit do grilu, ale až se ochladí, tak už moc grilovat nebudeme. Rádi bychom ji užili v kuchyni uvnitř pokud to je možné.
  • 13.07.2022 Karel B.

    Lze ke grilu Napoleon Legend 410 připojit kompozitní lahev?

    Dobrý den, mám gril Napoleon Legend 410 a chtěl bych k němu připojit kompozitní lahev. Je to možné? Četl jsem, že je bezpečnější a podle mě i lépe vypadá.
  • 04.07.2022 Roman B.

    Jakou grilovací desku koupit k peletovému grilu Pit Boss Pro Series 850 Wifi?

    Dobrý den, líbí se mi peletový gril Pit Boss Pro Series 850 Wifi. Koukal jsem, že větší gril ze stejné řady má v základní výbavě grilovací desku. Má ji i tato menší verze? Jestli ne, jaká deska mi bude do grilu pasovat? Máte nějakou?
  • 29.06.2022 Michal B.

    Jak čistit litinové nádobí?

    Dobrý den, jsou nějaká pravidla, kterých bych se měl držet při údržbě litinového nádobí? Je péče náročná?
  • 24.06.2022 Radovan K.

    Jak pečovat o litinové nádobí?

    Dobrý den, zakoupil jsem si litinovou pánev. Bohužel u ní není návod, jak postupovat před prvním použitím. Můžete mi jej poslat? Děkuji.
  • 23.06.2022 Alena B.

    Jak vybrat skříňky pro vestavný gril Napoleon?

    Dobrý den, s manželem uvažujeme o koupi vestavného grilu Napoleon, který máte v naší nabídce. Jeden z vašich kolegů nám již zaslal rozměry, které jsou nutné pro gril vyhradit. Zmiňoval se také o dalších skříňkách, které je možné ke grilu dokoupit. Jaké mají tyto skříně rozměry a podle čeho máme skříňky vybrat, aby ke grilu pasovaly?
  • 21.06.2022 Pavel O.

    Jak vybrat pánev na gril?

    Dobrý den, vybírám pánev na gril, ale nevím moc podle čeho se rozhodnout. Nemám totiž moc zkušeností s vařením. V kuchyni většinou vládne manželka, ale ke grilu ji to moc netáhne, ten zbyl na mě. Podle čeho bych se prosím Vás měl při výběru pánve ke grilu řídit?
  • 20.06.2022 Václav M.

    Jakou grilovací desku zvolit pro peletový gril Pit Boss Navigator 1150?

    Dobrý den, koukal jsem se na vašem e-shopu na litinové desky, které bych mohl dát do peletového grilu Pit Boss Navigator 1150, ale nevím si moc rady, po které sáhnout. Chtěl bych určitě nějakou, ze které půjde snadno odstranit tuk z grilování. Mohli byste mi prosím poradit?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit