Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Příslušenství na gril

Zpět na přehled
  • 10.03.2023 Patrik Č.

    Jak dlouhé jsou sondy u teploměru IBBQ-4T INKBIRD?

    Dobrý den, prosím o informaci, jak dlouhé jsou sondy teploměru IBBQ-4T INKBIRD? Potřeboval bych, aby byly dlouhé alespoň 100 cm? Díky.
  • 06.03.2023 Věra F.

    Jaký koupit návlek na rukojeť litinové pánve Lodge?

    Dobrý den, koupila jsem si u vás ochranný návlek na rukojeť litinové pánve Lodge od prům. 23cm. Chtěla jsem se zeptat zda máte v nabídce i delší návleky, jelikož ten co mám tak se sice vešel průměrem na rukojeť, ale je trochu kratší. Potřebovala bych cca o délce 19 cm. Jinak jsem s pánví velmi spokojená. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 21.02.2023 Radek B.

    Jakou planchu zakoupit k peletovému grilu Pit Boss Navigator 850?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné použít litinovou planchu pro peletové grily Pit Boss i v grile Pit Boss Navigator 850. V seznamu kompatibilních grilů není. Předem děkuji.
  • 27.01.2023 Roman Č.

    Jak vyčistit pizza kámen?

    Dobrý den, minulý měsíc jsem si u vás pořídil pizza pec. Během pečení se mi ale zašpinil pizza kámen. Poradili byste mi prosím, jak ho můžu vyčistit?
  • 12.12.2022 Roman S.

    Jak se peče pizza v plynovém grilu Campingaz?

    Dobrý den, chtěl bych v plynovém grilu Campingaz upéct pizzu. Zvládnu to i bez pizza kamene? Pokud se bez něj neobejdu dá se umístit i někam jinam kromě otvoru Cullinary Modular, když můj gril tento rošt s kruhovým otvorem nemá?
  • 06.12.2022 Vítek N.

    Jakou vybrat přenosnou pec na pizzu?

    Dobrý den, sháníme s manželkou přenosný gril na cesty, ve kterém by se dala péct pizza nebo lehce přenosnou pec na pizzu, ve které by šlo občas i ugrilovat nějaké maso či ryby. Existuje něco takového?
  • 21.11.2022 Juraj B.

    Jak přenastavit jazyk v aplikaci sondy Meater

    Dobrý den, před týdnem jsem u Vás koupil teploměr Meater. Vše dorazilo v pořádku, ale mám problém s aplikací teploměru. Nevím proč, ale aplikace mi vždy naběhne v anglickém jazyce. Dá se to nějak přenastavit alespoň na češtinu, když slovenština v aplikaci není?
  • 16.11.2022 Marcela K.

    Funguje teploměr do masa Meater ve zděné udírně?

    Dobrý den, funguje teploměr Meater bez potíží i ve zděných (šamotových) udírnách? Neovlivní jeho funkci síla stěny?
  • 14.11.2022 Marcela B.  

    Jaký stolek koupit k udírně Borniak?

    Dobrý den, chtěla bych manželovi koupit udírnu Borniak. Máte v nabídce i stůl, na který by bylo možné udírnu postavit? Děkuji.
  • 09.11.2022 Jan V.

    Jaký stůl dokoupit k udírně Bradley?

    Dobrý den, nemáte v nabídce nějaký podstavec nebo stůl na který by šlo postavit udírnu Bradley Smoker 6? Rád bych si udírnu koupil, ale nechce se mi k ní ohýbat. Dá se ke stolu přikoupit i boční polička, aby bylo kam odložit nádoby s masem?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit