Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Způsoby grilování

Zpět na přehled
  • 29.06.2017 Miroslav T.

    V čem se liší grilování na briketách a na dřevěném uhlí? Děkuji za odpověď.

    Dobrý den, v čem se liší grilování na briketách a na dřevěném uhlí? Děkuji za odpověď.
  • 27.06.2017 David K.

    V čem se liší grilování na klasických a RBS hořácích?

    Dobrý den, mám dotaz ohledně grilů Campingaz s RBS hořáky. Můžete mi prosím říct, v čem spočívá výhoda těchto hořáků a jak se grilování na nich liší od grilování na grilech s normálními hořáky? Děkuji za odpověď.
  • 26.06.2017 Iva P.

    Jak mám péct pizzu na kotlovém grilu?

    Dobrý den, Mám doma gril Original Kettle 47 cm a kámen na pizzu. Při grilování nejprve roztopím plný komín briket, a když jsou bílé, dám je do grilu. Brikety umístím do středu kotle a oba průduchy nechám otevřené. Pokud griluju klasicky na roštu, čekám se zavřeným poklopem asi čtvrt hodiny, než začnu grilovat. Pokud dělám pizzu na kameni, mám také čekat 15 minut nebo můžu dát pizzu na kámen hned? Naposled jsem dala kámen na gril hned poté, co j
  • 13.06.2017 Marika L.

    Jak dlouho grilovat steak?

    Dobrý den, dokázali byste mi poradit, jak dlouho grilovat steak z hovězího?
  • 12.06.2017 Ota P.

    Potřebuju na nepřímé grilování palivové koše nebo to jde i bez nich?

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, potřebuji k nepřímému grilování ty koše na brikety nebo se dá grilovat nepřímo i bez nich? Děkuji za odpověď.
  • 08.06.2017 Michaela R.

    Můžu v kotlovém grilu topit dřívím?

    Dobrý den, máme doma gril Weber Master-Touch a chtěla bych se zeptat, jestli v něm jde grilovat na dřevěném uhlí nebo je možné grilovat i na klasickém palivovém dříví? Děkuji za vaši odpověď.
  • 01.05.2017 Rudolf V.

    Na co je nepřímé grilování a jak se provádí na plynovém grilu?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, na jaké pokrmy se hodí metoda nepřímého grilování? A ještě by mě zajímalo, jak se tato metoda provádí na plynovém grilu Genesis II LX S-340. Zatím jsem se setkal jen s návodem, jak se nepřímé grilování aplikuje na kotlových grilech. Děkuji za vaši odpověď.
  • 24.04.2017 Ivan P.

    Budete letos pořádat kurzy grilování?

    Dobrý den, plánujete letos pořád kurzy grilování Grilakademie? V minulosti jsem se kurzu několikrát zúčastnil a měl bych o něj zájem i v letošním roce. Pokud tedy kurzy budete pořádat, můžete mi říct, jestli jsou ještě volná místa a co se bude grilovat? Děkuji za odpověď.
  • 24.04.2017 Hana B.

    Dá se ve vašem novém grilu Kettle Plus grilovat i nepřímo?

    Dobrý den, uvažujeme o koupi grilu Weber. Dá se u nového grilu Weber Kettle Plus grilovat i nepřímou metodou? Děkuji za odpověď.
  • 20.04.2017 Radim B.

    Co mám dělat při prvním grilování?

    Dobrý den, s manželkou jsme k výročí svatby dostali plynový gril Weber Genesis II LX S-340 a protože nemáme s grilováním mnoho zkušeností, chtěli jsme se zeptat, jestli při prvním grilování musíme dodržet nějaký zvláštní postup a pokud ano, jak tedy máme postupovat. Děkuji za vaši odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit