Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Způsoby grilování

Zpět na přehled
  • 22.11.2016 Renata S.

    Jak mám udit na grilu Weber Master-Touch?

    Dobrý den, máme doma kotlový gril Weber Master Touch 57 cm a ráda bych na něm zkusila uzení. Můžete mi poradit jak na to? Dávají se udící lupínky do nějaké nádoby nebo se jen tak položí na rozpálené brikety? Děkuji za vaši odpověď.
  • 10.11.2016 Aleš B.

    Dají se grily Weber používat i v zimě?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Chtěl bych na Mikuláše pořádat na zahradě grilování, ale nevím, jestli se v zimním počasí gril nějak nepoškodí. Mám kotlový gril Master-Touch GBS. Děkuji za odpověď.
  • 12.10.2016 Milada V.

    Proč je litinová mřížka Sear Grate dobrá na steaky?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděla litinovou mřížku, které píšete, že je ideální na grilování steaků. Můžete mi říct, v čem je tato mřížka při grilování steaků lepší, než běžný grilovací rošt?
  • 16.08.2016 Radoslav M.

    Jsou ještě volná místa na kurz grilování?

    Dobrý den, můžu se ještě přihlásit na tu podzimní gril akademii? Děkuji za odpověď.
  • 20.07.2016 Eva N.

    Kolik potřebuji briket na ugrilování většího selete?

    Dobrý den, poradíte mi, jak velké množství briket nebo dřevěného uhlí budu potřebovat na ugrilování většího selete? Děkuji za vaši pomoc.
  • 20.07.2016 Artur B.

    Prodáváte nějaké příručky jak na grily Weber, recepty na nějaká zajímavá jídla by taky přišla vhod?

    Dobrý den, před časem jsem si pořídil gril od značky Weber, ale doposud jsem se s tímto grilem moc nesžil. Jsem úplný začátečník a bez pomoci se neobejdu. Doporučili byste mi nějakou příručku nebo kuchařku s radami a tipy jak správně grilovat? Dále jsem si na vašich stránkách povšiml, že pořádáte jakési akademie grilování. Můžu se do kurzu přihlásit, nebo už letos žádné nebudou? Zvládnou kurz i začátečníci?
  • 13.07.2016 Pavel a Jana B.

    Budete pořádat další kurz grilování?

    Dobrý den, můžete nám prosím sdělit, jestli budete opět pořádat kurz grilování? Pokud ano, velmi rádi bychom se toho kurzu zúčastnili. Děkuji za odpověď.
  • 12.07.2016 Michal Č.

    V čem se liší grilování na propanu a propanbutanu?

    Dobrý den, mám doma plynový gril Campingaz a zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi grilováním s propanem a propanbutanem? A dají se u vás kromě grilů koupit i plynové lahve?
  • 13.06.2016 Karel K.

    Můžu mít při grilování propanbutanovou bombu schovanou uvnitř grilu?

    Dobrý den, mám doma plynový gril Campingaz 2 Series Classic EXS a můj dotaz zní, jestli můžu mít při grilování desetikilovou propanbutanovou bomu přímo za dvířky v prostoru pod grilem. Děkuji za odpověď.
  • 10.06.2016 Jaroslav V.

    Co se bude grilovat na Grilakademii?

    Dobrý den, chci se zeptat, jaký bude letos meníčko na vaší Grilakademii? A můžu se na kurz ještě přihlásit? Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit