Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Způsoby grilování

Zpět na přehled
  • 06.06.2016 Tomáš S.

    Jak se peče pizza na grilu?

    Dobrý den, měl bych takový dotaz. Jak se peče pizza na grilu? Peče se přímo na kamenné desce nebo na plechu, který je položen na kamenné desce? Existuje i nějaká kuchařka o vaření jídel v pánvích na grilu? Děkuji za odpověď.
  • 01.06.2016 Miroslav H.

    Prodáváte také palivové nádoby na nepřímé grilování?

    Dobrý den, chci se vás zeptat, zda prodáváte také půlměsíce na brikety. Děkuji za odpověď.
  • 27.05.2016 Libor Š.

    Můžu hasit žhavé uhlíky v grilu vodou?

    Dobrý den, kupoval jsem si vás kotlový gril Weber Original Kettle a zajímalo by mě, jestli po skončení grilování může na ještě žhavé uhlíky nebo brikety pro rychlé zchladnutí polít vodou přímo do grilu. Nestane se něco se smaltem? Nebo bych to měl dělat nějak jinak? Děkuji za odpověď.
  • 26.05.2016 Jan K.

    Můžu se přihlásit na příští Weber kurz grilování?

    Dobrý den, v pondělí jsem se zúčastnil vašeho Weber kurzu grilování a moc mě nadchnul. Můžete mi prozradit, jaké menu budete dělat na červnovém kurzu grilování a zda je možné, se na tento termín přihlásit? Děkuji za odpověď.
  • 02.05.2016 Jiří O.

    Co je to nepřímé grilování a jaké jsou rozdíly mezi palivovými přepážkami a palivovými nádobami?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, co je to nepřímo grilování a v čem se liší palivové přepážky a palivové nádoby? Děkuji za odpověď.
  • 17.03.2016 Martina B.

    Kdy se budou konat kurzy grilování?

    Dobrý den, měla bych zájem o kurz grilování Grilakademie. Můžete mi prosím zaslat podrobnější informace o kurzu, včetně přesného termínu? Předem moc děkuji.
  • 14.02.2016 Co je to technologie RBS?

    Co je to technologie RBS?

    Dobrý den, co znamená zkratka RBS a v čem tato technologie pro Campingaz grily spočívá? Děkuji za ochotu.
  • 30.01.2016 Vlastimil Ř.

    Budou letos kurzy grilování?

    Zdravím, máte v plánu pořád zase kurzy grilování jako loni v létě? V minulém roce jsem se nestihl včas přihlásit, tak bych to letos rád napravil. Díky za odpověď.
  • 11.08.2015 Ivan R.

    Příliš rozpálený gril

    Dobrý den, asi před pěti lety jsme si u vás se ženou koupili gril Weber Original Kettle. Protože jsme s ním byli oba spokojení, rozhodli jsme si pořídit na letošní sezónu gril nový. Bohužel se už ze začátku užívání dostavily nečekané problémy. Gril je příliš roztopený, hůř se s ním manipuluje a podstatný vliv to má i na přípravu masa a dalších jídel. Poradíte mi prosím, jak tento problém vyřešit? Děkuji.
  • 08.04.2015 Matouš S.

    Proč můj gril hoří nerovnoměrně?

    Dobrý den, mám doma plynový gril Weber a při grilování se mi zdá, že jedna část grilu vydává intenzivnější žár než druhá, což výrazně komplikuje přípravu jídla. Poradíte mi prosím, čím by to mohlo být a jak by se to případně dalo opravit? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit