Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Udírny a uzení

Zpět na přehled
  • 23.11.2020 Lukáš K.

    Proč elektrická udírna vyhazuje pojistky?

    Dobrý den, připojil jsem doma elektrickou udírnu a chvíli po zapnutí mi neustále vypadávají pojistky. Nevíte kde by mohl být problém?
  • 20.11.2020 Ctirad R.

    Generátor kouře u elektrické udírny neposouvá brikety

    Dobrý den, při uzení slaniny v elektrické udírně mi v půlce uzení přestal fungovat posuv udících briket v generátoru kouře. Nevíte, co by mohlo být špatně? Díky
  • 20.11.2020 Jiří F.

    Jakou povrchovou úpravu na dřevěnou udírnu?

    Dobrý den, koupil jsem si u Vás dřevěnou udírnu Master smoker L, chci se zeptat, zda je potřeba dřevo něčím natírat? Nebo jej mohu nechat tak jak je? Děkuji.
  • 17.11.2020 Petr K.

    Bazar udíren

    Dobrý den, chci se zeptat, zda prodáváte taky použité udírny nebo zda máte nějaký bazar na udírny? Díky.
  • 16.11.2020 Michal P.

    Můžu používat Big Green Egg jako udírnu?

    Dobrý den, někde jsem četl že se dá gril Big Green Egg použít i jako udírna. Je to pravda? Mohli byste mi prosím poradit jak na to?
  • 16.11.2020 Martin H.

    Jaký obal na udírnu Borniak BBDS-150 Simple?

    Dobrý den, potřebuji koupit obal na udírnu. Prosím Vás o radu jaký obal bude pasovat na udírnu Borniak BBDS-150 Simple a můžu tak nechat stát udírnu přes zimu venku?
  • 13.11.2020 Jiří E.

    Nefunkční generátor kouře

    Dobrý den, při uzení salámů v elektrické udírně Bradley Original jsem zjistil nedostatečné spalování udících briket Bradley. V míse na popel jsem objevil brikety pouze s lehce očouzeným spodkem. Kde může být chyba? Děkuji.
  • 12.11.2020 Jindřich V.

    Udírny z Polska

    Dobrý den, chci se zeptat, zda dovážíte udírny také z Polska? Děkuji.
  • 09.11.2020 Petr B.

    Kdy kontaktovat servis udíren Bradley?

    Dobrý den při přesouvání udírny Bradley Smoker Smart jsem zachytil o rok podstavce a urval jsem konec kabelu. Konec jsem odstranil, ale potřeboval bych poradit, kde seženu nový? Musím se obrátit na firemní servis nebo můžu pořídit obyčejný kabel?
  • 04.11.2020 Marek T.

    Čištění teploměru uvnitř udírny

    Dobrý den, mám takový menší provozní problém. Mám specifickou udírnu dovezenou ze zahraničí, která má teploměr i uvnitř komory. Můj problém je, že nevím, jak ho správně vyčistit, aby příští uzené jídlo nechutnalo po chemii z čištění. Mám na teploměru hodně připečených kousků uzeného masa a mastnoty, že čísla na teploměru nepřečtu. Děkuji za radu.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit