Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Udírny a uzení

Zpět na přehled
  • 19.12.2022 Zuzana Ž.

    Jaký písek koupit do odkapávací misky udírny?

    Hezké odpoledne, mohli byste mi prosím poradit? Četla jsem si, že do odkapávače udírny se dává písek. Který bych měla použít a kde se se dá sehnat? Jak často je potřeba písek měnit? Děkuji za odpověď.
  • 15.12.2022 Libor T.

    Jak zvětšit kapacitu udírny?

    Dobrý den, chtěl bych si koupit nějakou menší udírnu, protože mám v plánu udit většinou jen pro sebe. Hodilo by se mi ale, kdyby se dala udírna v případě potřeby zvětšit, když bych chtěl jednou za čas udělat větší várku masa nebo klobás. Máte nějakou takovou v nabídce?
  • 13.12.2022 Zdeněk J.

    Jak ochránit elektrickou udírnu před deštěm a sněhem?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil elektrickou udírnu. Bohužel nemám žádnou pergolu, pod kterou bych jí postavil. Existuje nějaké zastřešení, které bude chránit udírnu před deštěm a sněhem během uzení? Když nebudeme udit, schováme udírnu do kolny.
  • 12.12.2022 Václav S.

    Jakou stříšku pořídit k udírně Kaiser 80?

    Dobrý den, mám udírnu Kaiser 80. Sháním se po stříšce, která by ji ochránila proti dešti. Na vašem e-shopu jsem našel jednu od výrobce Borniak. Dokážete mi říct, zda bude na moji udírnu pasovat? Rozměry udírny jsou 38,5 x 86 x 41 cm. Přemýšlel jsem také o obalu. Vyplatí se na udírnu pořídit? Nemáte náhodou na skladě nějaký, který by na tu moji pasoval?
  • 08.12.2022 Karel N.

    Jaké udící tyče pasují do udírny Bradley Smoker 4 digitální?

    Dobrý den, na vašem webu jsem našel tyče do udírny, které mají přesně rozměr, který potřebuju tj. 38 cm. Doma mám udírnu Bradley Smoker 4 digitální, akorát ty, co jsem našel jsou pro udírny Borniak 70. Mohli byste mi prosím ověřit, že to do té udírny opravdu pasuje.
  • 30.11.2022 Petr Č.

    Je u udírny Borniak UWDS-70 ochlazovač kouře nerezový nebo aluzinkový?

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda provedení generátoru kouře a ochlazovače u nerezové udírny Borniak UWDS-70 je také v nerezu? Je v dodávce flexibilní kouřovod?
  • 28.11.2022 Jaroslav R.

    Je součástí ochlazovače kouře Borniak připojovací roura k udírně?

    Dobrý den, prosím vás je součástí ochlazovače kouře Borniak i ta roura k připojení k udírně, co je na fotkách? V jedné diskuzi na internetu jsem četl že není a je třeba ji dokoupit.
  • 16.11.2022 Marcela K.

    Funguje teploměr do masa Meater ve zděné udírně?

    Dobrý den, funguje teploměr Meater bez potíží i ve zděných (šamotových) udírnách? Neovlivní jeho funkci síla stěny?
  • 14.11.2022 Marcela B.  

    Jaký stolek koupit k udírně Borniak?

    Dobrý den, chtěla bych manželovi koupit udírnu Borniak. Máte v nabídce i stůl, na který by bylo možné udírnu postavit? Děkuji.
  • 11.11.2022 Daniel M.

    Jak udit v plynovém grilu za pomoci dymboxu?

    Dobrý den, narazil jsem na internetu na obrázek, kde je dymbox připojený k plynovému grilu. Máte s tím zkušenosti? Dokázali byste mi prosím vysvětlit, jak se v grilu udí?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit