Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Udírny a uzení

Zpět na přehled
  • 01.08.2023 Petr P.

    Digestoř pro udírnu

    Koupil jsem si u vás udírnu Borniak, a když jsem si ji u vás v Tachlovicích vybíral, byla mi k ní prezentována i „digestoř“. Šlo spíše o odtah kouře nad udírnou. Pokud je to možné, můžete mi prosím poslat odakz o jakou se jednolo + nějaký popis na tuto „digestoř“? Předem děkuji
  • 14.04.2023 Jiří F.

    Kolik masa se vejde do udírny SmooKing Pro 320?

    Dobrý den, rád bych si pořídil do provozu udírnu SmooKing Pro 320, jen bych potřeboval znát informaci, kolik masa se do udírny vejde. U několika prodejců jsem našel, že se dovnitř vejde 40-50 kg masa, vy uvádíte pouze 30 kg masa. Jaká je tedy skutečná kapacita?
  • 24.02.2023 Marek Z.

    Jaký rošt dokoupit pro udírnu Bradley Smoker Professional P10?

    Dobrý den, mám udírnu Bradley Smoker Professional P10 a je naprosto skvělá na uzení sýra, který udím výhradně na roštech. Je možné si k udírně dokoupit ještě další rošt?
  • 23.02.2023 Karel F.

    Jaké udící brikety Bradley použít na uzení sýru?

    Dobrý den, zatím jsem v udírně Bradley Smoker Original udil pouze klobásy. Rád bych si vyzkoušel i uzení sýru. Které udící brikety jsou vhodné pro uzení sýrů?
  • 01.02.2023 Tomáš T.

    Jak vybrat udírnu na balkon?

    Dobrý den, sháním udírnu, kterou bych si mohl dát na balkón. Máte nějakou takovou v nabídce?
  • 25.01.2023 Kateřina M.

    Co se dává do misky na popel v udírně Borniak 150?

    Dobrý den, naše udírna Borniak má uvnitř nerezovou misku na popel. Máme dát do misky vodu, nebo může zůstat prázdná, když do ní bude popel odpadávat? Ještě mě napadá dotaz ohledně čištění udírny. Máte nějaký osvědčený přípravek na čištění vnitřních částí udírny po uzení?
  • 20.01.2023 Radka T.

    Jaká má být vnitřní teplota masa při uzení v udírně Borniak 150?

    Dobrý den, jaká by měla být vnitřní teplota masa při uzení v udírně Borniak 150? Co jsem se koukala na internet, tak se udávají různé hodnoty. Také by mě zajímalo, jak dlouho by se maso po dosažení požadované vnitřní teploty mělo ještě udit.
  • 16.01.2023 Ondřej V.

    Proč je udírna Borniak BBDS-N-150 těžší než udírny Borniak BBDS-150 Simple?

    Dobrý den, v čem spočívá rozdíl v hmotnosti udírny Borniak BBDS-N-150 oproti udírně Borniak BBDS-150 Simple? Na první pohled udírny vypadají stejně.
  • 11.01.2023  Tomáš B.

    Proč není součástí udírny Borniak koupené v Polsku ochlazovač kouře?

    Dobrý den, minulý týden jsem si v Polsku koupil udírnu Borniak UW-150, kterou máte také v nabídce. Je v pořádku, že součástí udírny nebyl ochlazovač kouře? Vy udírnu dodáváte včetně ochlazovače?
  • 20.12.2022 Ondřej M.

    Můžu použít udící štěpku Borniak v udící pistoli?

    Dobrý den, od manželky jsem dostal k narozeninám udící pistoli. Dají se do ní použít udící štěpky od Borniak? Prodáváte nějakou nádobu, v které by se dalo pistolí udit. Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit