Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Způsoby grilování

Zpět na přehled
  • 19.08.2022 Jan T.

    Jak naložit maso na grilování?

    Dobrý den, o víkendu se chystám poprvé grilovat na mém novém plynovém grilu od Napoleona, který jsem u Vás tento měsíc pořídil. Když jsme ještě grilovali na starém elektrickém grilu, kupovali jsme vždy maso, které už bylo naložené. Rád bych si ho tentokrát zkusil naložit sám. Mohli byste mi prosím poradit jak na to?
  • 17.08.2022 Radim V.

    Kam odtéká tuk a šťáva z masa z grilovací desky u grilů Campingaz?

    Dobrý den, rád bych si pořídil gril s litinovou grilovací deskou na grilování zeleniny a hamburgerů. Jen mi úplně není jasné, kudy a kam odtéká tuk a šťáva z masa. Mohli byste mi prosím dát nějaký tip na gril s grilovací deskou?
  • 11.08.2022 Petr H.

    Jakou vybrat plynovou lahev ke grilu Campingaz gril 4 Series Classic LS Plus?

    Dobrý den, chtěl bych si pořídit gril 4 Series Classic LS Plus. Jaká plynová lahev se do něj vejde? Můžu u Vás lahev objednat společně s grilem?
  • 09.08.2022 Tomáš H.

    Jak sušit maso v sušičce?

    Dobrý den, před pár lety jsem u Vás kupoval gril a byl jsem s ním moc spokojený. Letos se chci vrhnout do sušení masa. Nemáte náhodu v nabídce nějakou sušičku a popřípadě i pár tipů jak v ní správně sušit maso?
  • 09.08.2022 Aleš T.

    Jak připojit gril Weber Q 1200 ke karavanu a k plynové bombě?

    Dobrý den, mám doma gril Weber Q 1200, který funguje na plynové kartuše. Nedávno jsem si pořídil karavan, a tak bych chtěl zkusit gril k němu připojit. Máte nějaké příslušenství, které mi to umožní? Dále by mě zajímalo, zda jde gril připojit kromě kartuše také k běžným plynovým lahvím, které se dají sehnat třeba na bezinkách.
  • 03.08.2022 Daniel M.

    Jde uvnitř plynového grilu Outdoorchef Dualchef grilovat při různých teplotách?

    Dobrý den, zaujaly mě plynové grily Outdoorchef a to konkrétně řada Dulachef. Prý je možné grily rozdělit na dvě části a v každé z nich mít jinou teplotu. Je to pravda? Jak moc je složité gril na tento režim nastavit?
  • 22.07.2022 Roman K.

    Jak nastavit gril Outdoorchef Minichef 420 G na přímé a nepřímé grilování?

    Dobrý den, četl jsem, že by mělo jít gril Outdoorchef Minichef G nastavit jak na přímé, tak nepřímé grilování. Jak se to prosím Vás dělá?
  • 22.06.2022 Petr B.

    Jaké palivo se používá v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jaké palivo máme pořídit do keramického grilu Big Green Egg, aby gril správně fungoval?
  • 06.06.2022 Lukáš M.

    Jaké koupit uhlí do grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jaké bych prosím Vás měl koupit dřevné uhlí do grilu Big Green Egg? Máte nějaké na skladě? Gril mám už rok a vždy jsem topil pouze originálním uhlím Big Green Egg a byl jsem s ním spokojený.
  • 02.06.2022 Aleš S.

    Jak se griluje na Big Green Egg?

    Dobrý den, zatím jsem griloval jen na plynovém grilu, ale chtěl bych zkusit gril na dřevěné uhlí v nejlepším případě některý z Big Green Egg. Mohli byste mi prosím popsat, jak se v něm griluje, abych věděl, do čeho jdu?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit