Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Způsoby grilování

Zpět na přehled
  • 26.04.2022 Ben T.

    Jak funguje gril Big Green Egg?

    Dobrý den, na jakém principu funguje gril Big Green Egg? Podle fotek bych tipoval, že přikládání a rozpálení grilu se děla dírou v nerezové spodní části grilu. Je to tak?
  • 25.04.2022 Andrea A.

    Jak grilovat zeleninu v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, dá se v grilu Big Green Egg grilovat i zelenina? Není pro ni v grilu moc velký žár? Jak se řeší grilování menších kousků zeleniny?
  • 25.04.2022 Zdeněk P.

    Jaký pořídit gril na sele?

    Dobrý den, prosím Vás o pomoc. Potřebujeme pro naši restauraci zakoupit gril, který zvládne ugrilovat i malé sele. Máte pro nás nějaký typ na gril na sele?
  • 21.04.2022 Aleš M.

    Jak udělat vepřovou panenku na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak se prosím Vás v grilu Big Green Egg dělá vepřová panenka? Máte nějaký osvědčený způsob? Nemáte nějaký osvědčený recept?
  • 21.04.2022 Bořek N.

    Jak dlouho trvá upéct kuře v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak dlouho se v grilu Big Green Egg peče celé kuře? Je tam nějaký rozdíl oproti obyčejné troubě? Kolik stupňů by mělo v grilu být?
  • 19.04.2022 Jaroslav H.

    Jak regulovat teplotu v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak se prosím Vás ovládá teplota na Big Green Egg Medium? Můžu gril použít ve vnitřních prostorech? Od loňského léta máme krásnou zimní zahradu, tak jsem si říkal, že bych griloval tam, kdyby bylo venku ošklivo.
  • 14.04.2022 Alena B.

    Správná teplota kuřete na grilu Big Green Egg

    Dobrý den, v jednom receptu jsem četla něco o vnitřní teplotě kuřete. Jak teplotu zjistím? Je tím snad myšlena teplota, která je na víku grilu?
  • 13.04.2022 Gábina Z.

    Co můžu vařit na na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, co vše se dá dělat v keramickém grilu Big Green Egg Minimax? Jsou nějak omezeny možnosti využití grilu oproti větším modelům?
  • 08.04.2022 Zdeněk K.

    Jaký otočný rožeň pořídit k plynovému grilu Campingaz 4 Series RBS?

    Dobrý den, rád bych koupil plynový gril Campingaz spolu s otočným rožněm. Líbí se mi gril Campingaz 4 Series RBS LXS, kvůli bočním hořákům. Bohužel se mi nepodařilo najít k tomuto grilu otočný rožeň. Mohli byste mi prosím s hledáním rožně pomoci, abych mohl dokončit objednávku?
  • 06.04.2022 Jiří O.

    Jak se přikládá do keramického grilu Monolith Classic PRO-Serie 2.0 v průběhu grilování?

    Dobrý den, jak se do grilu přikládá? Koukal jsem, že gril má hodně vnitřních částí, je potřeba je kvůli přiložení uhlí všechny vyndat? Jak to udělám během grilování?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit