Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Způsoby grilování

Zpět na přehled
  • 14.02.2022 Jitka S.

    Jakou použít plynovou láhev do grilu Napoleon Freestyle?

    Dobrý den, rádi bychom si pořídili gril Napoleon Freestyle. Jakou k němu máme zakoupit plynovou láhev? Bude pasovat standardní láhev, která je dostupná na benzínových pumpách? Díky.
  • 08.02.2022 Ivan K.

    Vnitřní teplota masa při pečení v Big Green Egg?

    Dobrý den, jakou vnitřní teplotu by mělo mít maso při pečení ve vajíčku Big Green Egg? Chtěl bych udělat v grilu větší kus vepřového na trhané maso a nějakou tu drůbež, aby kamarádi, co mají radši libové maso, měli možnost výběru.
  • 02.02.2022 Bořek M.

    Jak vařit v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, četl jsem, že se Big Green Egg se dá využít jako venkovní kuchyně. Můžete mi upřesnit co je tím myšleno a doplnit o informaci, jak gril použít, když v něm chci vařit?
  • 28.01.2022 Eduard M.

    Jaká je vnitřní teplota pečené krkovičky na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jakou vnitřní teplotu krkovice bych měl dosáhnout, když ji budu dělat na zeleném vajíčku Big Green Egg?
  • 18.01.2022 Matouš O.

    Můžu používat gril Big Green Egg L na terase?

    Dobrý den, kde je s keramickým grilem vhodné grilovat? Chtěli bychom gril s přítelkyní používat na terase vedle rodinného domu, ale nejsme si jisti, jestli je to dobrý nápad. Děkuji.
  • 11.01.2022 Viktor R.

    Jak nastavit gril Big Green Egg na různé způsoby vaření?

    Dobrý den, jde keramický gril Big Green Egg přenastavit, aby se na něm dalo grilovat na nepřímo? Byl jsem zvyklý dělat maso pomalu v kotlovém grilu. Teď uvažuji nad vajíčkem, protože jsem četl, že keramický gril vydrží déle teplý, takže předpokládám, že bych ušetřil něco za uhlí. Můžete mi poradit, jak gril nastavit?
  • 07.01.2022 Dan B.

    Jak předehřát gril Big Green Egg?

    Dobrý den, v kuchařce jsem četl, že před začátkem grilování musím keramický gril předehřát na 200°C. U plynu je to jednoduché, tam jenom otočím knoflíkem. Přemýšlím, že bych si k plynu pořídil od Vás gril Big Green Egg. Mohli byste mi poradit jak se předehřátí keramického grilu liší od toho plynového?
  • 03.01.2022 Josef T.

    Jak zchladit Big Green Egg?

    Dobrý den, co se dělá s grilem po tom, co skončím grilování? Jak ho rychle zchladit? Napadlo mě ho polít vodou. Je to správný postup nebo je to u keramických grilů jinak?
  • 07.12.2021 Marek T.

    Jak naložit ryby na uzení?

    Máme elektrickou udírnu a rádi bychom zkusili i udit ryby. Zatím to bylo samé vepřové. Liší se to nějak, nebo se ryba i vepřové maso udí stejně? Musím před uzením na ní dát nějakou marinádu, nebo ji do něčeho naložit? Poradíte, prosím?
  • 06.12.2021 Vladimír F.

    Jaký je výběr jazyků v aplikaci sady bezdrátových grilovacích teploměrů MEATER Block?

    Dobrý den, prosím Vás, jaké jazyky můžete v aplikaci produktu MEATER Block sada bezdrátových teploměrů na maso nastavit? Ptám se kvůli tomu, že ho chci věnovat jako dárek kamarádovi ze zahraničí.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit