Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Způsoby grilování

Zpět na přehled
  • 05.04.2022 Marek M.

    Jak dělat hamburgery na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak by se měli v grilu Big Green Egg dělat hamburgery? Máte nějaký tip, co bych si měl pořídit, když je budu chtít grilovat?
  • 05.04.2022 Dan M.

    Jak rozpálit gril Big Green Egg na nejvyšší teplotu?

    Dobrý den, zajímalo by mě na kolik jde vajíčko Big Green Egg maximálně roztopit. Nezkoušeli jste to? Popř. mohli byste mi poradit, jak si to můžu zkusit doma?
  • 04.04.2022 Zbyněk H.

    Jak rychle chladne litinový rošt Napoleon?

    Dobrý den, na vašem blogu jsem četl, že litinové rošty dobře drží teplotu. Máte to nějak změřené? Také by mě zajímalo, jaký rozdíl mezi litinovým a nerezovým roštem.
  • 01.04.2022  Robert A.

    Jak převážet gril Big Green Egg?

    Dobrý den, máme na zahradě dvě místa, kde máme v plánu grilovat. Místo zvolíme podle toho, kolik dorazí lidí. Když to budeme mít takové komornější, bude keramický gril Big Green Egg pod přístřeškem. U větších grilovaček plánujeme použít terasu. Gril tak budeme často přemisťovat. Jak správně na to, nevadí keramickému grilu časté převážení za pomoci madla?
  • 31.03.2022 Adam H.

    Jak zapálit a následně uhasit gril Big Green Egg?

    Dobrý den, jak by se měl správně gril zapálit Big Green Egg. Máme nějaké zbylé Pepo podpalovače, které jsme používali ve starém kotlovém grilu. Můžeme použít ty? Také by mě zajímalo, jak by se měl gril po grilování uhasit.
  • 31.03.2022 Lukáš M.

    Na jakou teplotu dělat žebra v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, minulý rok jsem od Vás koupil gril Big Green Egg M. Zatím jsem na něm dělal jen kuřecí a vepřové steaky. Tuhle grilovací sezónu bych chtěl zkusit něco nového. Napadlo mě, že bych v něm udělal žebra. Mohli byste mi prosím poradit jak na ně?
  • 08.03.2022 Markéta M.

    Jak ovládat teplotu v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, prosím Vás, čím se ovládá teplota v keramickém grilu Big Green Egg. Má gril nějaký knoflík, kterým se snižuje a zvyšuje teplota?
  • 04.03.2022 Tomáš H.

    Jak grilovat steak na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak je to když budu chtít grilovat na grilu Big Green Egg pořádný steak? Máte pro mě nějaké tipy na začátek? Gril jsem si koupil teprve minulý týden a nemám s grilováním žádné zkušenosti. Děkuji.
  • 28.02.2022 Daniela D.

    Jak se používá pizza kámen v Big Green Egg?

    Dobrý den, dá se využít pizza kámen ještě jiným způsobem? Dá se na něm v keramickém grilu Big Green Egg udělat i něco jiného než pizza?
  • 16.02.2022 Ondřej M.

    Jak dlouho se peče kuře v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, v informacích o grilu jsem si četl, že se v něm dá i péct. Zatím jsem na něm pouze griloval. O víkendu by měla přijít početnější návštěva a mně se nechce trávit u grilu příliš času. Napadlo mě upéct kuře. Mohli byste mi prosím poradit jak dlouho by se mělo v keramickém grilu Big Green Egg Large péct?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit