Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 18.01.2022 Matouš O.

    Můžu používat gril Big Green Egg L na terase?

    Dobrý den, kde je s keramickým grilem vhodné grilovat? Chtěli bychom gril s přítelkyní používat na terase vedle rodinného domu, ale nejsme si jisti, jestli je to dobrý nápad. Děkuji.
  • 15.01.2022 Alena T.

    Jak moc jde gril Big Green Egg otevřít?

    Dobrý den, mám dotaz ohledně keramického grilu Big Green Egg. Je prostor pro manipulaci s masem po otevřením víka dostatečný? Trochu se bojím, že mi bude víko při grilování překážet. Když budu chtít do grilu dát nějaké stojany na maso je třeba víko sundat.
  • 12.01.2022 Rudolf S.

    Jak udit generátorem kouře Borniak v udírně teplým kouřem?

    Dobrý den, chci se zeptat, zda generátorem kouře Borniak lze udit teplým kouřem a jestli ano, jak se reguluje teplota. Je tam nějaký termostat? Děkuji za odpověď.
  • 11.01.2022 Viktor R.

    Jak nastavit gril Big Green Egg na různé způsoby vaření?

    Dobrý den, jde keramický gril Big Green Egg přenastavit, aby se na něm dalo grilovat na nepřímo? Byl jsem zvyklý dělat maso pomalu v kotlovém grilu. Teď uvažuji nad vajíčkem, protože jsem četl, že keramický gril vydrží déle teplý, takže předpokládám, že bych ušetřil něco za uhlí. Můžete mi poradit, jak gril nastavit?
  • 10.01.2022 Jan P.

    Jakou udírnu používá mistr Málek?

    Dobrý den, nevíte prosím jakou udírnu používá při uzení klobás Mistr Málek? Hodně mi zaujala, vidím že se jedná o nějakou z udíren Borniak, ale nevím kterou. Díky
  • 07.01.2022 Dan B.

    Jak předehřát gril Big Green Egg?

    Dobrý den, v kuchařce jsem četl, že před začátkem grilování musím keramický gril předehřát na 200°C. U plynu je to jednoduché, tam jenom otočím knoflíkem. Přemýšlím, že bych si k plynu pořídil od Vás gril Big Green Egg. Mohli byste mi poradit jak se předehřátí keramického grilu liší od toho plynového?
  • 06.01.2022 Lenka H.

    Jaký rošt použít na uzení sýru v dřevěné udírně?

    Dobrý den, manžel si od Vás pořídil dřevěnou udírnu spolu s háčky na uzení masa. Já na maso moc nejsem, ale po uzeném sýru se můžu utlouct. Našla jsem, že se dá k udírně dokoupit rošt. Bylo by možné vyudit sýr na něm?
  • 04.01.2022 Aleš B.

    Je kompozitní plynová bomba vybavena OPD ventilem?

    Dobrý den, sháním vhodnou PB lahev na použití v karavanu. Dočetl jsem se, že nejvhodnější pro tento účel jsou kompozitní lahve. Má lahev, kterou prodáváte, bezpečnostní ventil?
  • 03.01.2022 Josef T.

    Jak zchladit Big Green Egg?

    Dobrý den, co se dělá s grilem po tom, co skončím grilování? Jak ho rychle zchladit? Napadlo mě ho polít vodou. Je to správný postup nebo je to u keramických grilů jinak?
  • 21.12.2021 Pavel H.

    Jak skladovat sondu Meater?

    Dobrý den, koupil jsem si od Vás sondu Meater. Jsem s ní velmi spokojený a vše funguje jak má. Nejsem si ale jist kam ji dát, když ji nebudu delší dobu používat. Mohu sondu Meater v takovém případě umístit do nabíječky?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit