Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 21.12.2021 Pavel H.

    Jak skladovat sondu Meater?

    Dobrý den, koupil jsem si od Vás sondu Meater. Jsem s ní velmi spokojený a vše funguje jak má. Nejsem si ale jist kam ji dát, když ji nebudu delší dobu používat. Mohu sondu Meater v takovém případě umístit do nabíječky?
  • 17.12.2021 Petr K.

    Je možné koupit náhradní kabel pro udírnu Bradley Smoker 6 digitální?

    Dobrý den, sháním kabel, který propojuje generátor kouře s udírnou Bradley Smoker 6 digitální. Před pár dny mi ho totiž poškodila kočka. Dá se u Vás zakoupit náhradní?
  • 13.12.2021 František K.

    Jakou vybrat udírnu s prosklenými dvířky Pit Boss nebo Louisianu?

    Dobrý den, rád bych si zakoupil udírnu s prosklenými dvířky. Ve Vaší nabídce jsem našel udírnu Pit Boss a udírnu Lousiana. Kterou byste mi jako začátečníkovi doporučili? Děkuji.
  • 07.12.2021 Marek T.

    Jak naložit ryby na uzení?

    Máme elektrickou udírnu a rádi bychom zkusili i udit ryby. Zatím to bylo samé vepřové. Liší se to nějak, nebo se ryba i vepřové maso udí stejně? Musím před uzením na ní dát nějakou marinádu, nebo ji do něčeho naložit? Poradíte, prosím?
  • 06.12.2021 Vladimír F.

    Jaký je výběr jazyků v aplikaci sady bezdrátových grilovacích teploměrů MEATER Block?

    Dobrý den, prosím Vás, jaké jazyky můžete v aplikaci produktu MEATER Block sada bezdrátových teploměrů na maso nastavit? Ptám se kvůli tomu, že ho chci věnovat jako dárek kamarádovi ze zahraničí.
  • 03.12.2021 Adam K.

    Jak zapálit gril Big Green Egg novinami?

    Dobrý den, dá se Big Green Egg zapálit i novinami? Máme na chalupě spoustu starých novin a je mi líto je vyhazovat. Mohl bych je použít na roztápění grilu?
  • 03.12.2021 Mirek B.

    Jak naložit bůček na uzení?

    Dobrý den, přemýšlím o nákupu dřevěné udírny Master Smoker. Chtěl bych si v ní vyudit bůček, ale nevím, jak ho naložit. Myslíte, že to jako úplný laik můžu zvládnout? Poradili byste mi prosím jak na to?
  • 26.11.2021 Aleš H.

    Jak vypadá topná spirála generátoru kouře v udírně Bradley Smoker P10?

    Dobrý den, nedávno jsem si na bazaru koupil topnou spirálu generátoru kouře do udírně Bradley Smoker Professional P10. Nejsem si úplně jist, jestli jsem koupil správnou. Mohli byste mi ukázat, jak má vypadat?
  • 24.11.2021 Klára C.

    Jaké háky do udírny mají průměr 20mm ?

    Potřebovali bychom pro naši udírnu deset nerezových háků ve tvaru S, kdy velikost oka bude mít takový průměr, aby do něj bylo možné uložit trubku o průměru 20 mm. Můžete mi prosím něco takového nabídnout?
  • 22.11.2021 Emma T.

    V čem udit sýr?

    Dobrý den, zakoupili jsme si u Vás elektrickou udírnu a ráda bych vyzkoušela i uzení sýra. Můžete mi prosím poradit, v čem je nejlepší sýr udit? Existují nějaké speciální nádoby? Děkuji a přeji hezký den.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit