Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Výběr správného grilu

Zpět na přehled
  • 31.05.2022 Daniel P.

    Jak je velký gril Big Green Egg L?

    Dobrý den, poradili byste mi prosím s výběrem Big Green Egg? Nejsem si ale jist, jakou velikost vybrat. Zatím uvažujeme o L, ale mám strach, že bude pro naši pětičlennou rodinu gril moc malý.
  • 30.04.2022 Jan V.

    Co je součástí grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, co vše je součástí balení keramického grilu Big Green Egg? Liší se nějak obsah balení podle modelu, který si objednám? Pravděpodobně bych dle uvedených rozměrů volil Big Green Egg Medium.
  • 29.04.2022 Zuzana V.

    Co vše můžu dělat s grilem Big Green Egg?

    Dobrý den, zajímalo by mě, co vše jde v grilu vařit. Vajíčko jsme viděli minulý víkend u kamarádky na grilovačce a byli jsme překvapení co všechno z něj tahala. Mám dokonce i pocit, že v něm udila. Je to možné?
  • 26.04.2022 Ben T.

    Jak funguje gril Big Green Egg?

    Dobrý den, na jakém principu funguje gril Big Green Egg? Podle fotek bych tipoval, že přikládání a rozpálení grilu se děla dírou v nerezové spodní části grilu. Je to tak?
  • 19.04.2022 Jan T.

    Jak připojit Campingaz Party Grill 400 ke karavanu?

    Dobrý den, je možné gril připojit Campingaz Party 400 ke karavanu? Mám konkrétně na mysli postranní vývod u karavanu. Dále by mě zajímalo, co vše je součástí grilu. Děkuji za odpověď.
  • 01.04.2022 Renata H.

    Jak je vybavený keramický gril Monolith Classic PRO-Serie 2.0 se stojanem?

    Dobrý den, jak je to s vybavením grilu Monolith Classic PRO-Serie 2.0 se stojanem? Je ke grilu nějaké příslušenství? Co je ke grilu třeba dokoupit? Děkuji.
  • 15.03.2022 Radka T.

    Proč si pořídit gril Big Green Egg?

    Dobrý den, přemýšlím o koupi grilu na dřevěné uhlí, ještě nejsem rozhodnutá. Líbí se mi grily od Big Green Egg. Myslím, že by gril skvěle ladil se zbytkem zahrady. Trochu mě ale překvapila vyšší cena grilu. Můžete mi prosím říct, zda se gril něčím výrazně liší od ostatních, co se týče funkčnosti. Nerada bych si ho pořídila jen kvůli designu.
  • 14.02.2022 Jitka S.

    Jakou použít plynovou láhev do grilu Napoleon Freestyle?

    Dobrý den, rádi bychom si pořídili gril Napoleon Freestyle. Jakou k němu máme zakoupit plynovou láhev? Bude pasovat standardní láhev, která je dostupná na benzínových pumpách? Díky.
  • 15.01.2022 Alena T.

    Jak moc jde gril Big Green Egg otevřít?

    Dobrý den, mám dotaz ohledně keramického grilu Big Green Egg. Je prostor pro manipulaci s masem po otevřením víka dostatečný? Trochu se bojím, že mi bude víko při grilování překážet. Když budu chtít do grilu dát nějaké stojany na maso je třeba víko sundat.
  • 16.11.2021 Marek V.

    Jaký úložný prostor je u grilu Campingaz 3 Series Select?

    Dobrý den, zajímá mě, jaký úložný prostor mají plynové grily Campingaz 3 Series Select a jaké je jejich využití? Děkuji a přeji hezký den.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit