Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 25.01.2020 Jarmil D.

    Můžu v Big Green Egg udit studeným kouřem?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem četl, že se dá v grilu Big Green Egg i udit. To by se mi hodilo, protože bych si rád uzení v grilu vyzkoušel. Je možné v grilu udit také studeným kouřem?
  • 23.01.2020 Adéla V.

    Obsahují udící brikety Bradley Jim Beam alkohol?

    Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu podávat brikety Bradley Jim Beam lidem, kteří jsou abstinenti? Obsahují i alkohol? Děkuji.
  • 20.01.2020 Markéta J.

    Co dělat, když štěpka v generátoru kouře nestačí odhořívat?

    Dobrý den, generátor je super, ale po třetím uzení se pravděpodobně něco porouchalo a motorek jde nonstop, štěpka nestačí odhořívat. Zasílám i foto, jak to vypadá po 14-ti hodinách v chodu. Co s tím mám dělat? Děkuji a přeji hezký den
  • 16.01.2020 Vlastimil K.

    Mohu používat brikety z pekanových ořechů, když jsem na ořechy alergický?

    Dobrý den, jsem alergický na ořechy včetně pekanových. Mohu k uzení používat brikety s příchutí těchto ořechů? Díky
  • 10.01.2020 František V.

    Jak v zimě dosáhnout vyšší teploty uvnitř udírny?

    Dobrý den, při prvním použití elektrické udírny Bradley jsem nebyl schopný vytáhnout teplotu výše než 95°C. Na dvou roštech jsem měl žebírka, která jsem chtěl udit 6 hodin při teplotě 121 °C, ale nedokázal jsem to. Myslím, že jedním problémem by mohla být venkovní teplota, která byla jen -6°C. Koukal jsem na kabely a ty vypadají v pořádku. Topné těleso bylo do 3/5 rozžhavené do červena a konec tělesa asi do 1/5 bylo šedé. Nevím, jestli to tak m
  • 08.01.2020 Bohumil G.

    Jaká je alternativa udících briket Bradley Smoker?

    Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu použít odřezky dřeva, piliny v udírně Bradley Original 4. Nemám teď na čem udit, protože objednané brikety stále nedorazili. Díky
  • 03.01.2020 Petr M.

    Jaké jsou rozměry nerezového udící boxu?

    Dobrý den, jaké jsou vnější rozměry udícího boxu, výška, šířka, délka? Děkuji.
  • 02.01.2020 Matěj J.

    Co koupit k Big Green Egg?

    Dobrý den, prosím Vás, jaké příslušenství je dobré si pořídit ke grilu Big Green Egg? Budu moct gril používat, když si ho objednám jen samotný?
  • 30.12.2019 Magdalena R.

    Jak používat gril Big Green Egg?

    Dobrý den, je nějaký rozdíl v používání keramického grilu oproti kotlovému na dřevěné uhlí? S manželem jsme měli na zahradě kotlový, ten bychom ale chtěli přesunout na chatu a k nám zahradu bychom chtěli pořídit gril nový. Zatím nás nejvíce zaujal gril Big Green Egg Medium.
  • 20.12.2019 Daniel F.

    Jak se používá Big Green Egg ConvEGGtor?

    Dobrý den, na vašem webu jsem četl, že je dobré ke grilu Big Green Egg dokoupit ConvEGGtor. Akorát moc netuším k čemu je dobrý a jak se vlastně v grilu používá. Mohli byste mi to prosím vysvětlit?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit