Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 13.12.2019 Petr J.

    Jak dlouho lze udit na 10 l udící štěpky?

    Dobrý den, uvažuji o nákupu udírny Borniak. Pro představu mi prosím přibližte, na jak dlouhé uzení vystačí 10 l štěpky Olše pro udírnu BBDS 150. Děkuji Vám.
  • 11.12.2019 Vojtěch C.

    Jak je odolný gril Big Green Egg?

    Dobrý den, zajímalo by nás, jak je gril Big Green Egg odolný proti nárazům? Rádi bychom si ho pořídily, ale obáváme se křehkosti keramiky, ze které je vyrobený.
  • 04.12.2019 Zdeněk S.

    Jaká je rozteč pro zavěšení masa u háků Borniak?

    Dobrý den, prosím o sdělení rozteče háku (tloušťka šrůtky masa) u háků Borniak HW-04? Děkuji za odpověď.
  • 03.12.2019 Patrik S.

    Jak udržovat dřevěné stolky grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, rád bych si ke grilu Big Green dokoupil postranní stolky. Je to možné? Pokud ano, najdu je u vás v nabídce? Jak bych o ně měl pečovat?
  • 22.11.2019 Dana F.

    Jaké postranní poličky použít pro gril Master Touch?

    Dobrý den, ráda bych koupila nějaké příslušenství ke grilu Master Touch GBS jako dárek. Budou k tomuto grilu pasovat postranní poličky, které máte v příslušenství? Děkuji.
  • 13.11.2019 Jan V.

    Jak skladovat elektrický gril přes zimu?

    Dobrý den, prosím Vás o radu. Máme na balkoně gril Weber Q1400, elektrický. Co s ním přes zimu? Může zůstat v obale na balkoně, nebo je lepší ho dát do místnosti. Ptám se z důvodu elektrosoučástek. Děkuji Vám za odpověď.
  • 31.10.2019 Lukáš H.

    Jak velká je wok pánev?

    Dobrý den, mám zájem o litinovou wok pánev pod produktovým číslem 7422. Jedná se o velkou Wok pánev - tj. minimální průměr samotné pánve bez uší je cca 38 cm, raději 40 cm. Děkuji.
  • 16.10.2019 Vladimír D.

    Je možné odmontovat přepážku mezi komorami grilu u Campingaz 4 Series DH Classic WLD?

    Dobrý den, je možné u grilu Campingaz 4 Series DH Classic WLD např. pro grilování ryb (za použití velkého držáku) odmontovat přepážku ve víku grilu nebo je napevno? Děkuji za odpověď. S pozdravem.
  • 30.09.2019 Eva Š.

    Jakou vybrat termosondu jako dárek?

    Dobrý den, zvažuji koupit termosondy Weber pro grilování jako dárek. Mohla bych Vás poprosit o radu, jaký je rozdíl mezi sondou Weber iGrill Mini a Weber iGrill 3? Je iGrill Mini dostačující pro běžné grilování? Předem Vám moc děkuji za odpověď.
  • 18.09.2019 Oto M.

    Lze vyrobit u grilu Campingaz 3 Serie víko se sklem?

    Dobrý den, chci se zeptat. Pokud bych si kupoval gril, jestli máte možnost udělat víko grilu - Campingaz 3 Series se sklem, aby bylo možné sledovat stav grilovaného masa?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit