Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Maso, ryby, zelenina

Zpět na přehled
  • 14.07.2023 Markéta Ch.

    Máte v nabídce nějaké univerzální grilovací koření?

    Dobrý den, ráda bych zkusila nějaké univerzální BBQ koření, které bych mohla použít jak na maso, tak zeleninu i mořské plody. Doporučíte mi prosím nějaké? Děkuji.
  • 23.06.2023 Richard F.

    Co obsahuje sada grilovacích omáček Blues Hog Premium Gift box?

    Dobrý den, rád bych vyzkoušel sadu bbq omáček Blues Hog Premium Gift box. Měl jsem možnost ochutnat jejich klasickou omáčku a jsem nadšen. Můžete mi prosím říct co všechno sada obsahuje?
  • 23.06.2023 Zuzana D.

    Na co se při grilování používá solný roztok?

    Dobrý den na vašich stránkách jsem narazila na solný roztok Allbrine Nr.1. Na co se tento solný roztok při grilování používá? Děkuji.
  • 20.12.2022 Ladislav V.

    Jak udělat pravé barbecue v plynovém grilu Campingaz?

    Dobrý den, mám plynový gril Campingaz 3 Series Premium S a rád bych v něm zkusil pravé americké barbecue. Dali byste mi prosím nějaké rady, jak na to, popřípadě jestli je k tomu potřeba něco dokoupit?
  • 20.12.2022 Ondřej M.

    Můžu použít udící štěpku Borniak v udící pistoli?

    Dobrý den, od manželky jsem dostal k narozeninám udící pistoli. Dají se do ní použít udící štěpky od Borniak? Prodáváte nějakou nádobu, v které by se dalo pistolí udit. Děkuji za odpověď.
  • 07.11.2022 Hynek N.  

    Jak se používá při uzení chytrý hřebík?

    Dobrý den, na facebookové skupině jsem viděl fotky z uzení. Na fotkách byla do masa zapíchnutá sonda teploměru na maso.  Překvapilo mě ale, že od ní nevedl žádný drátek, jak to většinou bývá. Sonda byla také o něco tlustší než normálně a vypadala jako dlouhý hřebík. Netušíte prosím Vás jak sonda funguje? Máte něco takového v nabídce?
  • 31.10.2022 Marek T. 

    Jak vyrobit vánočku z bůčku?

    Dobrý den, naprosto mě nadchla vánočka z klobás, kterou jsem našel na vašich stránkách. Je možné vyrobit i bůčkovou vánočku?
  • 25.10.2022 Václav K.

    Jak udit krutí maso?

    Dobrý den, máte prosím Vás zkušenost s uzením krůty? Plánujeme rodinnou oslavu a potřebujeme tak vyudit něco většího. Předem děkuju za pomoc. 
  • 19.10.2022 Martina D.

    Je uzená makrela zdravá?

    Dobrý den, jak je to prosím Vás s uzenými makrelami? Jsou uzené makrely zdravé? Přemýšlela jsem, že bych koupila manželovi elektrickou udírnu jako dárek a zajímalo by mě, zda se v ní dá dělat něco co bych jedla i já.
  • 13.10.2022 Karel H.

    Jak přeudit salám v elektrické udírně?

    Dobrý den, rád bych si ve své elektrické udírně přebudil salám ze supermarketu. Je to možné? Mohli byste mi prosím poradit jak na to?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit