Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Maso, ryby, zelenina

Zpět na přehled
  • 21.04.2022 Bořek N.

    Jak dlouho trvá upéct kuře v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak dlouho se v grilu Big Green Egg peče celé kuře? Je tam nějaký rozdíl oproti obyčejné troubě? Kolik stupňů by mělo v grilu být?
  • 14.04.2022 Alena B.

    Správná teplota kuřete na grilu Big Green Egg

    Dobrý den, v jednom receptu jsem četla něco o vnitřní teplotě kuřete. Jak teplotu zjistím? Je tím snad myšlena teplota, která je na víku grilu?
  • 05.04.2022 Marek M.

    Jak dělat hamburgery na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak by se měli v grilu Big Green Egg dělat hamburgery? Máte nějaký tip, co bych si měl pořídit, když je budu chtít grilovat?
  • 31.03.2022 Lukáš M.

    Na jakou teplotu dělat žebra v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, minulý rok jsem od Vás koupil gril Big Green Egg M. Zatím jsem na něm dělal jen kuřecí a vepřové steaky. Tuhle grilovací sezónu bych chtěl zkusit něco nového. Napadlo mě, že bych v něm udělal žebra. Mohli byste mi prosím poradit jak na ně?
  • 04.03.2022 Tomáš H.

    Jak grilovat steak na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak je to když budu chtít grilovat na grilu Big Green Egg pořádný steak? Máte pro mě nějaké tipy na začátek? Gril jsem si koupil teprve minulý týden a nemám s grilováním žádné zkušenosti. Děkuji.
  • 16.02.2022 Ondřej M.

    Jak dlouho se peče kuře v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, v informacích o grilu jsem si četl, že se v něm dá i péct. Zatím jsem na něm pouze griloval. O víkendu by měla přijít početnější návštěva a mně se nechce trávit u grilu příliš času. Napadlo mě upéct kuře. Mohli byste mi prosím poradit jak dlouho by se mělo v keramickém grilu Big Green Egg Large péct?
  • 28.01.2022 Eduard M.

    Jaká je vnitřní teplota pečené krkovičky na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jakou vnitřní teplotu krkovice bych měl dosáhnout, když ji budu dělat na zeleném vajíčku Big Green Egg?
  • 25.01.2022 Alena H.

    Jak naložit maso na uzení?

    Dobrý den, nejsem si jista zda musím s masem něco před uzením dělat. Stačí na něj dát trochu soli, pepře a nějakého koření, nebo je lepší maso do něčeho naložit?
  • 07.12.2021 Marek T.

    Jak naložit ryby na uzení?

    Máme elektrickou udírnu a rádi bychom zkusili i udit ryby. Zatím to bylo samé vepřové. Liší se to nějak, nebo se ryba i vepřové maso udí stejně? Musím před uzením na ní dát nějakou marinádu, nebo ji do něčeho naložit? Poradíte, prosím?
  • 26.10.2021 Cyril M.

    Uzený sýr?

    Jak na uzený sýr? Mám domácí elektrickou udírnu a rád bych ve vrhl i na uzení sýrů. Můžete mi prosím poradit, jak na to? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit