Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Maso, ryby, zelenina

Zpět na přehled
  • 13.10.2022 Karel H.

    Jak přeudit salám v elektrické udírně?

    Dobrý den, rád bych si ve své elektrické udírně přebudil salám ze supermarketu. Je to možné? Mohli byste mi prosím poradit jak na to?
  • 12.10.2022 Daniel D.

    Jak naložit kuřecí stehna na uzení?

    Dobrý den, zatím jsem udil jenom vepřové maso. O víkendu bychom měli mít návštěvu, která je spíš na drůbež. Napadlo mě tedy, že bych vyudil kuřecí stehna. Mohli byste mi prosím poradit jak na to?
  • 16.09.2022 Ondřej R.

    Jak udit kuře?

    Dobrý den, chtěl bych v udírně zkusit udělat něco co by jedli i děti. Ty naše mají rády drůbež. Napadlo mě, že bych zkusil udit kuře. Moc ale nevím jak na to. Poradili byste mi s tím prosím?
  • 14.09.2022 Štěpán H.

    Jak připravit uzené maso?

    Před měsícem jsem si u Vás koupil udírnu Udírnu Bradley Smoker 4 digitální. Zatím jsem v ní zkoušel zauzovat pouze klobásy a sýr. V příštím týdnu bych chtěl konečně zkusit udit syrové maso. Poradili byste mi prosím, co bych si na to měl připravit a jaké maso vybrat? Děkuji.
  • 05.09.2022 Robert V.

    Jak naložit krkovici na grilování?

    Dobrý den, chtěl bych grilovat vepřovou krkovici vcelku. Maso má 2,5 kg. Poradili byste mi prosím, jak ji naložit?
  • 19.08.2022 Jan T.

    Jak naložit maso na grilování?

    Dobrý den, o víkendu se chystám poprvé grilovat na mém novém plynovém grilu od Napoleona, který jsem u Vás tento měsíc pořídil. Když jsme ještě grilovali na starém elektrickém grilu, kupovali jsme vždy maso, které už bylo naložené. Rád bych si ho tentokrát zkusil naložit sám. Mohli byste mi prosím poradit jak na to?
  • 16.08.2022 Roman B.

    Jak grilovat kuřecí paličky?

    Dobrý den, poradili byste mi prosím, jak grilovat kuřecí paličky? Děláme je často v troubě, protože chutnají našim dětem. Na toto léto chci koupit gril. Jdou paličky udělat i v něm? Popřípadě na jakém grilu se dělají paličky nejlépe?
  • 29.04.2022 Tereza M.

    Jak udělat lososa na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak byste mi doporučili udělat lososa na Big Green Egg? Je potřeba si k tomu koupit nějaké speciální vybavení?
  • 25.04.2022 Andrea A.

    Jak grilovat zeleninu v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, dá se v grilu Big Green Egg grilovat i zelenina? Není pro ni v grilu moc velký žár? Jak se řeší grilování menších kousků zeleniny?
  • 25.04.2022 Zdeněk P.

    Jaký pořídit gril na sele?

    Dobrý den, prosím Vás o pomoc. Potřebujeme pro naši restauraci zakoupit gril, který zvládne ugrilovat i malé sele. Máte pro nás nějaký typ na gril na sele?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit