Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Udírny a uzení

Zpět na přehled
  • 17.12.2020 Eliška K.

    Jak udit v elektrické udírně Bradley Smart Smoker 10

    Dobrý den, rádi bychom si zakoupili elektrickou udírnu Bradley Smart Smoker 10. Bude to naše první udírna. Prosíme Vás o informaci, jak složité je uzení (nastavení teplot, času) v této udírně. Děkuji.
  • 10.12.2020 Lukáš F.

    Jak správně udit v elektrické udírně Bradley Smoker Digital 6?

    Jak správně udit v elektrické udírně Bradley Smoker Digital 6?
  • 08.12.2020 Daniel J.

    Najdu využití pro udící brikety Bradley Smoker při grilování?

    Dobrý den, můžu udící brikety Bradley použít i do udícího boxu na grilu na dřevěné uhlí? Pokud ano, jakým způsobem je mám použít? Namočené nebo suché? Děkuji
  • 07.12.2020 Miloš K.

    Jak výraznou vůni mají udící brikety Bradley Smoker javor?

    Dobrý den, udil jsem vepřové udícími briketami Bradley s příchutí javoru, ale nezaznamenal jsem žádnou vůni. Když jsem udil na třešňových, chuť byla mnohem výraznější.
  • 04.12.2020 Marian L.

    Jaké brikety na uzení se nejvíce hodí k uzení drůbeže?

    Dobrý den, poradíte mi prosím, jaké brikety se nejlépe hodí na uzení drůbeže? Děkuji
  • 02.12.2020 Bedřich S.

    Jaká je izolace udírny Bradley Camo Smoker?

    Dobrý den, zkoušel jsem udit v udírně Bradley Camo Smoker, ale bohužel okolí teplota byla dost pod bodem mrazu a nepodařilo se mi udírnu vytopit na více než 98 °C. Zajímalo by mě, jakou má udírna izolaci a jak je možné dosáhnout teplot vyšších. Děkuji.
  • 01.12.2020 Petr S.

    Návod na uzení v analogové udírně Bradley Smoker

    Dobrý den, mohl bych od Vás získat návod k analogové elektrické udírně Bradley Smoker ? Nevím přesně o jaký typ se jedná, mám jí z druhé ruky a výrobní šítek je nečitelný. Má 4 police uvnitř a generátor koře s černým otočným ovladačem a červeným vypínačem. díky , pěkný den
  • 30.11.2020 Martina B.

    Jaký vybrat generátor kouře k elektrické udírně?

    Dobrý den, potřebovala bych koupit náhradní generátor kouře. Můžete mi prosím poradit, jaký generátor mám koupit k elektrické udírně Borniak UW-150?
  • 27.11.2020 Erik M.

    Stavba udírny - návod

    Dobrý den, mám v plánu realizovat stavbu domácí udírny, dřevěné a ideálně svépomocí. Marně ale hledám na internetu nějaký návod, jak udírnu postavit. Neměli byste volně k dispozici nějaké plány nebo výrobní výkres ? Díky E.M.
  • 24.11.2020 Petra J.

    Výměna spirály generátoru kouře Bradley

    Dobrý den, nefunguje mi generátor kouře u udírny Bradley Smoker 6. Brikety si generátor podává, nicméně nedochází k jejich hoření. Můžete mi prosím poradit, v čem je problém? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit