Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Udírny a uzení

Zpět na přehled
  • 10.01.2022 Jan P.

    Jakou udírnu používá mistr Málek?

    Dobrý den, nevíte prosím jakou udírnu používá při uzení klobás Mistr Málek? Hodně mi zaujala, vidím že se jedná o nějakou z udíren Borniak, ale nevím kterou. Díky
  • 06.01.2022 Lenka H.

    Jaký rošt použít na uzení sýru v dřevěné udírně?

    Dobrý den, manžel si od Vás pořídil dřevěnou udírnu spolu s háčky na uzení masa. Já na maso moc nejsem, ale po uzeném sýru se můžu utlouct. Našla jsem, že se dá k udírně dokoupit rošt. Bylo by možné vyudit sýr na něm?
  • 17.12.2021 Petr K.

    Je možné koupit náhradní kabel pro udírnu Bradley Smoker 6 digitální?

    Dobrý den, sháním kabel, který propojuje generátor kouře s udírnou Bradley Smoker 6 digitální. Před pár dny mi ho totiž poškodila kočka. Dá se u Vás zakoupit náhradní?
  • 13.12.2021 František K.

    Jakou vybrat udírnu s prosklenými dvířky Pit Boss nebo Louisianu?

    Dobrý den, rád bych si zakoupil udírnu s prosklenými dvířky. Ve Vaší nabídce jsem našel udírnu Pit Boss a udírnu Lousiana. Kterou byste mi jako začátečníkovi doporučili? Děkuji.
  • 03.12.2021 Mirek B.

    Jak naložit bůček na uzení?

    Dobrý den, přemýšlím o nákupu dřevěné udírny Master Smoker. Chtěl bych si v ní vyudit bůček, ale nevím, jak ho naložit. Myslíte, že to jako úplný laik můžu zvládnout? Poradili byste mi prosím jak na to?
  • 24.11.2021 Klára C.

    Jaké háky do udírny mají průměr 20mm ?

    Potřebovali bychom pro naši udírnu deset nerezových háků ve tvaru S, kdy velikost oka bude mít takový průměr, aby do něj bylo možné uložit trubku o průměru 20 mm. Můžete mi prosím něco takového nabídnout?
  • 22.11.2021 Emma T.

    V čem udit sýr?

    Dobrý den, zakoupili jsme si u Vás elektrickou udírnu a ráda bych vyzkoušela i uzení sýra. Můžete mi prosím poradit, v čem je nejlepší sýr udit? Existují nějaké speciální nádoby? Děkuji a přeji hezký den.
  • 16.11.2021 Patrik K.

    Jak funguje udírna ze sudu?

    Dobrý den, při návštěvě vaší prodejny mě zaujala udírna vyrobená ze sudu. Na vašem eshopu jsme ji bohužel mezi nabízenými dřevěnými udírnami nenašel. Je to možné? Můžete mi prosím poradit, kde ji najdu? Děkuji.
  • 26.10.2021 Cyril M.

    Uzený sýr?

    Jak na uzený sýr? Mám domácí elektrickou udírnu a rád bych ve vrhl i na uzení sýrů. Můžete mi prosím poradit, jak na to? Děkuji.
  • 19.10.2021 Vladislav C.

    Jaký je rozdíl mezi udírnami Master Smoker 40 XL a Master Smoker 40 XLD?

    Dobrý den, v čem se od sebe liší udírny Master Smoker 40 XL a Master Smoker 40 XLD?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit