Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 04.03.2022 Tomáš H.

    Jak grilovat steak na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak je to když budu chtít grilovat na grilu Big Green Egg pořádný steak? Máte pro mě nějaké tipy na začátek? Gril jsem si koupil teprve minulý týden a nemám s grilováním žádné zkušenosti. Děkuji.
  • 01.03.2022 Vítek N.

    Jak je velký pizza kámen pro gril Big Green Egg L

    Dobrý den, jak je na tom s velikostí kamene pro keramický gril Big Green Egg L? O víkendu má syn narozeniny a já bych chtěl pro děti udělat pizzu. Celkem by se mělo jednat o čtyři jedlíky.
  • 28.02.2022 Daniela D.

    Jak se používá pizza kámen v Big Green Egg?

    Dobrý den, dá se využít pizza kámen ještě jiným způsobem? Dá se na něm v keramickém grilu Big Green Egg udělat i něco jiného než pizza?
  • 28.02.2022 Emil T.

    Proč má nástavec na otáčecí špíz pro kotlové grily Napoleon otvor z přední strany?

    Dobrý den, rád bych si u Vás koupil kotlový gril Napoleon spolu s rotiserií. Máme rádi grilované kuře a rádi bychom ho vyzkoušeli i na grilu na dřevěné uhlí. Jediné, co mi dělá starost je otvor na přední straně nástavce na rožeň. Nebude tímto otvorem unikat teplot?
  • 22.02.2022 František S.

    Jak přimontovat otáčecí špíz ke grilu na dřevěné uhlí Napoleon?

    Dobrý den, nedávno jsme od Vás zakoupili gril na dřevěné uhlí Napoleon Charcoal Leg, 57 cm. Gril funguje skvěle a navíc ladí s terasou, kde ho používáme. Rádi bychom si na něm udělali nějakou drůbež. Koukal jsem, že v nabízíte otáčecí špíz pro kotlové grily od stejné značky. Bude pasovat špíz i na náš gril? Pokud ano, jak se k němu přimontuje? Mohli byste mi prosím poslat nějaký návod?
  • 16.02.2022 Ondřej M.

    Jak dlouho se peče kuře v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, v informacích o grilu jsem si četl, že se v něm dá i péct. Zatím jsem na něm pouze griloval. O víkendu by měla přijít početnější návštěva a mně se nechce trávit u grilu příliš času. Napadlo mě upéct kuře. Mohli byste mi prosím poradit jak dlouho by se mělo v keramickém grilu Big Green Egg Large péct?
  • 14.02.2022 Jan K.

    Jak fungují rozptylovače tepla u plynového grilu Napoleon?

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jakou funkci mají u plynového grilu Napoleon stříšky nad hořáky. Slouží pouze k ochraně hořáků nebo mají ještě jinou funkci? Děkuji za odpověď.
  • 14.02.2022 Jitka S.

    Jakou použít plynovou láhev do grilu Napoleon Freestyle?

    Dobrý den, rádi bychom si pořídili gril Napoleon Freestyle. Jakou k němu máme zakoupit plynovou láhev? Bude pasovat standardní láhev, která je dostupná na benzínových pumpách? Díky.
  • 11.02.2022 Ondřej H.

    Jak registrovat gril Big Green Egg?

    Dobrý den, před týdnem jsem si od Vás koupil gril Big Green Egg Medium. Četl jsem si, že se dá gril zaregistrovat. Jak se to prosím vás dělá a co registrací grilu získám?
  • 08.02.2022 Karel K.

    Je možné využít celou grilovací plochu grilu Campingaz 4 Series Classic jako jednu velkou grilovací desku?

    Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné dokoupit ke grilu Campingaz 4 Series Classic LS Plus D druhou litinovou plotnu, aby mohla být po celé ploše grilu? Díky za info.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit