Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 04.04.2022 Zbyněk H.

    Jak rychle chladne litinový rošt Napoleon?

    Dobrý den, na vašem blogu jsem četl, že litinové rošty dobře drží teplotu. Máte to nějak změřené? Také by mě zajímalo, jaký rozdíl mezi litinovým a nerezovým roštem.
  • 01.04.2022  Robert A.

    Jak převážet gril Big Green Egg?

    Dobrý den, máme na zahradě dvě místa, kde máme v plánu grilovat. Místo zvolíme podle toho, kolik dorazí lidí. Když to budeme mít takové komornější, bude keramický gril Big Green Egg pod přístřeškem. U větších grilovaček plánujeme použít terasu. Gril tak budeme často přemisťovat. Jak správně na to, nevadí keramickému grilu časté převážení za pomoci madla?
  • 01.04.2022 Renata H.

    Jak je vybavený keramický gril Monolith Classic PRO-Serie 2.0 se stojanem?

    Dobrý den, jak je to s vybavením grilu Monolith Classic PRO-Serie 2.0 se stojanem? Je ke grilu nějaké příslušenství? Co je ke grilu třeba dokoupit? Děkuji.
  • 31.03.2022 Eva P.

    Proč nefunguje boční hořák na plynovém grilu Campingaz 3 Series Premium S?

    Dobrý den, minulý týden jsem si u vás koupila plynový gril Campingaz 3 Series Premium S. Hlavní hořáky fungují v pořádku, nicméně boční mi nejde zapálit. Nevíte, čím by to mohlo být?
  • 31.03.2022 Adam H.

    Jak zapálit a následně uhasit gril Big Green Egg?

    Dobrý den, jak by se měl správně gril zapálit Big Green Egg. Máme nějaké zbylé Pepo podpalovače, které jsme používali ve starém kotlovém grilu. Můžeme použít ty? Také by mě zajímalo, jak by se měl gril po grilování uhasit.
  • 31.03.2022 Lukáš M.

    Na jakou teplotu dělat žebra v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, minulý rok jsem od Vás koupil gril Big Green Egg M. Zatím jsem na něm dělal jen kuřecí a vepřové steaky. Tuhle grilovací sezónu bych chtěl zkusit něco nového. Napadlo mě, že bych v něm udělal žebra. Mohli byste mi prosím poradit jak na ně?
  • 31.03.2022 Ondřej R.

    Jak se liší prostor mezi víkem a roštem u grilu Outdoorchef Chelsea 420 G a Outdoorchef Chelsea 480 G?

    Dobrý den, zajímá mě vzdálenost roštu od víka u grilu Outdoorchef Chelsea 420 G. Je vzdálenost rozdílná oproti modelu Chelsea 480? Je některý z poklopů vyšší?
  • 30.03.2022 Petr Š.

    Jak vypadá vnitřek keramického grilu Monolit CLASSIC Pro Serie 2.0?

    Dobrý den, zvažuji koupi keramického grilu. Konkrétně se mi líbil Monolit Classic Pro Serie 2.0. Z venku vypadá gril moc hezky. Mě by ale zajímalo, jak vypadá gril uvnitř. Máte nějaké detailnější foto, popřípadě popis?
  • 29.03.2022 Martin K.

    Co je odtlačný ventil?

    Dobrý den, jak připojím vařič Campingaz Base Camp ke 2 kg PB láhvi? Stačí mi zakoupit připojovací sadu?
  • 29.03.2022 František T.

    Na jakou teplotu roztopím gril na dřevěné uhlí?

    Dobrý den, jak je to s teplotou v kotlovém grilu? Na kolik stupňů je možné ho roztopit? Máme rádi pořádné steaky, bude teplota dostačující? Je to velký skok dolů oproti plynovému grilu? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit