Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 29.04.2022 Zuzana V.

    Co vše můžu dělat s grilem Big Green Egg?

    Dobrý den, zajímalo by mě, co vše jde v grilu vařit. Vajíčko jsme viděli minulý víkend u kamarádky na grilovačce a byli jsme překvapení co všechno z něj tahala. Mám dokonce i pocit, že v něm udila. Je to možné?
  • 28.04.2022 Roman V.

    Jak se používá rožeň v plynovém grilu Outdoorchef Dualchef?

    Dobrý den, rád bych si u Vás koupil gril Outdoorchef Dualchef 325G. Dá se v něm používat i otočný rožeň na kuřata?
  • 26.04.2022 Ben T.

    Jak funguje gril Big Green Egg?

    Dobrý den, na jakém principu funguje gril Big Green Egg? Podle fotek bych tipoval, že přikládání a rozpálení grilu se děla dírou v nerezové spodní části grilu. Je to tak?
  • 25.04.2022 Andrea A.

    Jak grilovat zeleninu v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, dá se v grilu Big Green Egg grilovat i zelenina? Není pro ni v grilu moc velký žár? Jak se řeší grilování menších kousků zeleniny?
  • 25.04.2022 Zdeněk P.

    Jaký pořídit gril na sele?

    Dobrý den, prosím Vás o pomoc. Potřebujeme pro naši restauraci zakoupit gril, který zvládne ugrilovat i malé sele. Máte pro nás nějaký typ na gril na sele?
  • 21.04.2022 Aleš M.

    Jak udělat vepřovou panenku na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak se prosím Vás v grilu Big Green Egg dělá vepřová panenka? Máte nějaký osvědčený způsob? Nemáte nějaký osvědčený recept?
  • 21.04.2022 Bořek N.

    Jak dlouho trvá upéct kuře v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak dlouho se v grilu Big Green Egg peče celé kuře? Je tam nějaký rozdíl oproti obyčejné troubě? Kolik stupňů by mělo v grilu být?
  • 20.04.2022 David M.

    Jak funguje horní rošt v grilu Outdoorchef Dualchef?

    Dobrý den, líbí se mi jeden z plynových grilů Outdoorchef Dualchef. Zaujala mě především funkce rozdělení grilu na dvě části pomocí DGS ZONE DIVIDER, díky které můžu mít v každé půlce grilu jinou teplotu. Je potřeba při použití tohoto rozdělovače sundat horní rošt? Mimochodem jaké máte zkušenosti s grily Outdoorchef?
  • 19.04.2022 Jan T.

    Jak připojit Campingaz Party Grill 400 ke karavanu?

    Dobrý den, je možné gril připojit Campingaz Party 400 ke karavanu? Mám konkrétně na mysli postranní vývod u karavanu. Dále by mě zajímalo, co vše je součástí grilu. Děkuji za odpověď.
  • 19.04.2022 Jaroslav H.

    Jak regulovat teplotu v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak se prosím Vás ovládá teplota na Big Green Egg Medium? Můžu gril použít ve vnitřních prostorech? Od loňského léta máme krásnou zimní zahradu, tak jsem si říkal, že bych griloval tam, kdyby bylo venku ošklivo.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit