Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 22.06.2022 Petr B.

    Jaké palivo se používá v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jaké palivo máme pořídit do keramického grilu Big Green Egg, aby gril správně fungoval?
  • 21.06.2022 Radovan L.

    Jaký koupit náhradní rošt do grilu Campingaz gril 3 Series Woody LD?

    Dobrý den, lze ke grilu Campingaz 3 Series Woody LD koupit litinový rošt? V základu je pouze smaltovaný ocelový a my bychom rádi grilovali na litině. Dále bych potřeboval do grilu dokoupit nové ochrany hořáků. Děkuji.
  • 21.06.2022 Pavel O.

    Jak vybrat pánev na gril?

    Dobrý den, vybírám pánev na gril, ale nevím moc podle čeho se rozhodnout. Nemám totiž moc zkušeností s vařením. V kuchyni většinou vládne manželka, ale ke grilu ji to moc netáhne, ten zbyl na mě. Podle čeho bych se prosím Vás měl při výběru pánve ke grilu řídit?
  • 20.06.2022 Václav M.

    Jakou grilovací desku zvolit pro peletový gril Pit Boss Navigator 1150?

    Dobrý den, koukal jsem se na vašem e-shopu na litinové desky, které bych mohl dát do peletového grilu Pit Boss Navigator 1150, ale nevím si moc rady, po které sáhnout. Chtěl bych určitě nějakou, ze které půjde snadno odstranit tuk z grilování. Mohli byste mi prosím poradit?
  • 20.06.2022 Josef F.

    Jaké příslušenství potřebuji ke grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, kamarád si u Vás koupil před rokem Big Green Egg, ale co si pamatuji, musel ještě nějaké věci dodatečně dokupovat. Co je ke grilu nutné dokoupit, abych ho mohl rovnou začít používat?
  • 17.06.2022 Aleš O.

    Na gril pánev vroubkovanou nebo hladkou?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil na gril litinovou pánev Lodge. Akorát si nejsem jistý, zda sáhnout po hladké pánvi nebo poté vroubkované. Dokážete mi s tím poradit?
  • 16.06.2022 Roman V.

    Můžu připojit dvouplotýnkový vařič Camping ke 2 kg PB lahvi?

    Dobrý den, dá se vařič Campingaz připojit i ke standardní kovové 2 kg PB láhvi, nebo je k němu potřeba pořídit nějakou speciální?
  • 16.06.2022 Roman P.

    Jakou grilovací desku vybrat ke grilu Pit Boss Pro Series 1150 Wifi?

    Dobrý den, máte prosím v nabídce plný rošt do grilu? Minulý víkend jsme s manželkou grilovali zeleninu, ale moc nám to nešlo… hodně kusů propadlo dírami. Máme gril na pelety Pit Boss Pro Series 1150 Wifi.
  • 14.06.2022 Ivo H.

    Jaké dřevěné uhlí používat v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, zatím mám zkušenosti jen s kotlovým grilem, který také funguje na uhlí. Je třeba do Big Green Egg dát nějaké speciální uhlí, když jde o keramický gril?
  • 09.06.2022 Zdeněk O.

    Jakou litinovou desku můžu dát do grilu Austin XL?

    Dobrý den, před měsícem jsem si u Vás koupil peletový gril Pit Boss Austin XL. Teď k němu sháním litinovou desku, abych na grilu mohl dělat i menší kusy masa a zeleniny. Máte v nabídce nějakou, která by na gril pasovala?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit