Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 19.09.2022 Václav M.

    Jak velký teploměr do udírny vybrat?

    Dobrý den, prodáváte i samostatné teploměry do udírny? Postavil jsem si doma dřevěnou udírnu s vnějšími rozměry 65x113x201. Jak velký teploměr bych si měl pořídit? 
  • 16.09.2022 Ondřej R.

    Jak udit kuře?

    Dobrý den, chtěl bych v udírně zkusit udělat něco co by jedli i děti. Ty naše mají rády drůbež. Napadlo mě, že bych zkusil udit kuře. Moc ale nevím jak na to. Poradili byste mi s tím prosím?
  • 15.09.2022 Jiří B.

    Jako udírna z bojleru…

    Dobrý den, soused si nedávno vyrobil udírnu bojleru. Vypadá moc hezky, ale strávil s tím fůru času. Nemáte náhodou v nabídce udírnu, která by se tomu podobala? Pokud ano, měl bych o ni zájem.
  • 14.09.2022 Zdeněk F.

    Jak prodloužit dosah sondy Meater?

    Dobrý den, je možné prodloužit dosah grilovací sondy Meater?
  • 14.09.2022 Štěpán H.

    Jak připravit uzené maso?

    Před měsícem jsem si u Vás koupil udírnu Udírnu Bradley Smoker 4 digitální. Zatím jsem v ní zkoušel zauzovat pouze klobásy a sýr. V příštím týdnu bych chtěl konečně zkusit udit syrové maso. Poradili byste mi prosím, co bych si na to měl připravit a jaké maso vybrat? Děkuji.
  • 13.09.2022 Martin T.

    Jak funguje chladící box do auta Campingaz?

    Dobrý den, rád bych si zakoupil chladící box Campingaz Powerbox Plus 24 litrů. Jak je to s ochranou proti vybití autobaterie? Má tento box nějakou? Mohli byste mi prosím k boxu doporučit ještě nějaký cestovní gril? Děkuji.
  • 13.09.2022 Marek E.

    Jak přimontovat zadní ohřev k plynovému grilu Rösle Videro G6-S Vario?

    Dobrý den, jde ke grilu Rösle Videro G6-S Vario přikoupit zadní ohřev? Kolik prosím Vás stojí? Rád bych si ho pořídil spolu s grilem.
  • 09.09.2022 Karel T.

    Jak vyrobit topeniště k udírně?

    Dobrý den, chtěl bych si zkusit vyrobit vlastní topeniště. Dokázali byste mi s tím prosím poradit? Máte v nabídce udírnu, ke které by se topeniště pak dalo připojit.
  • 08.09.2022 Patrik B.

    Jak naložit bůček na uzení na sucho?

    Dobrý den, rád bych zkusil naložit maso na uzení na sucho, konkrétně budu udit bůček. Poradili byste mi prosím jak na to?
  • 07.09.2022 Michal K.

    Jaký plynový vařič Campingaz koupit?

    Dobrý den, sháním plynový vařič, který můžu připojit na 10 kg propan-butanovou lahev. Mohli byste mi prosím pomoct s výběrem?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit